19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > YÖNETİCİ MÜLAKAT PUANLARINA İTİRAZ DİLEKÇESİ

YÖNETİCİ MÜLAKAT PUANLARINA İTİRAZ DİLEKÇESİ

27.06.2018 18:30 12 14 16 18 yazdır
Mülakat sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar; 27 Haziran tarihinden itibaren - 03 Temmuz Pazartesi günü saat 17:00'a kadar itiraz edilebilecektir.
YÖNETİCİ MÜLAKAT PUANLARINA İTİRAZ DİLEKÇESİ

Mülakat sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar; 22.04.2017 tarih ve 30046 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinin "Sözlü sınav sonuçlarının duyurulması ve itiraz" başlıklı 16. maddesi 2. fıkrasındaki; "(2) Sözlü sınav sonuçlarına, sonuçların açıklandığı tarihten itibaren en geç beş iş günü içinde ilgili il millî eğitim müdürlüğüne itiraz edilebilir. Bu itirazlar en geç beş iş günü içinde sözlü sınav komisyonunca incelenerek karara bağlanır. İtiraz sonuçları, il millî eğitim müdürlüklerince itiraz sahiplerine duyurulur." hükümlerine göre 27 Haziran tarihinden itibaren - 03 Temmuz Pazartesi günü saat 17:00'a kadar itiraz edilebilecektir.


Yöneticilik için mülakata giren üyelerimizin, mülakat puanlarına itiraz dilekçesi sendikamızca hazırlanmış olup dilekçenin ya direkt olarak il milli eğitim müdürlüğüne yada okul aracılığıyla DYS üzerinden verilecektir.




İtiraz dilekçesi için tıklayınız.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri