29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > ÜYELERİMİZE ÖZEL AVANTAJLI YAKIT ALIMI İMKÂNI

ÜYELERİMİZE ÖZEL AVANTAJLI YAKIT ALIMI İMKÂNI

31.01.2018 12:43 12 14 16 18 yazdır
Aytemiz Kart’ını aktive eden üyelerimiz, anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından yapacakları yakıt alımlarında, LPG 8 benzin3- ve motorinde 6 avantajlı fiyatlardan yaralanacaklardır.
ÜYELERİMİZE ÖZEL AVANTAJLI YAKIT ALIMI İMKÂNI

ÜYELERİMİZE ÖZEL AVANTAJLI YAKIT ALIMI İMKÂNI


Türkiye Kamu-Sen üyelerine her alanda kazandırmaya devam ediyor. Konfederasyonumuzla Aytemiz arasında üyelerimize özel avantajlı yakıt anlaşması yapıldı.


Ülke genelinde 600’e yakın bayisi ile hizmet vermekte olan Aytemiz ile gerçekleştirilen anlaşma uyarınca, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımıza üye kamu görevlilerimiz avantajlı yakıt fiyatlarından faydalanacaklar.


Üyelerimiz, Aytemiz istasyonlarından temin edecekleri AYTEMİZ KART’ı aktive ettikten sonra anlaşmalı istasyonlarda avantajlı yakıt alımından yararlanabilecektir.



AYTEMİZ KART NASIL AKTİVE EDİLECEK?


AYTEMİZ KART’ı aktive etmek için üyelerimiz bir defaya mahsus olarak cep telefonlarının mesaj kısmına TKS yazarak boşluk bırakmaları, akabinde 16 haneli kart numarasını, ardından Ad ve Soyadlarını aralarında birer boşluk bırakarak 8869’a göndermeleri ve kartlarının aktivasyon işlemini tamamlamaları yeterlidir.


(Örnek Mesaj: TKS 7013317013317013 DOGU ULUCINAR)


Aytemiz Kart’ını aktive eden üyelerimiz, anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından yapacakları yakıt 


KONCUK: ÜYELERİMİZİN BÜTÇELERİNE HER ALANDA KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ

 

Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını temenni eden Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Biz üyelerimizin ekonomik ve sosyal haklarını yalnızca toplu sözleşme ya da iş yaşamı ile sınırlı tutmuyoruz.

 

Üyelerimize sunduğumuz hizmetlerle onların hayatlarını her alanda kolaylaştırmaya gayret gösteriyoruz.

 

Ülkemizde tüketici harcamalarında gıdadan sonraki en yüksek kalem olan akaryakıtta,  kıt kanaat geçinmeye çalışan kamu görevlilerimize sağladığımız bu avantajla bütçelerinde önemli bir tasarruf imkânı sağlayacağımızı düşünüyoruz.

 

Üyelerimiz bu anlaşma ile birlikte Türkiye Kamu-Sen’li olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşayacaktır.

 

Türkiye’nin her bölgesinde 600’e yakın akaryakıt istasyonu ile hizmet veren Aytemiz’e bu imkânı üyelerimize sağladıklarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

 

YAZAR: İŞBİRLİĞİMİZİN HER İKİ TARAF İÇİN DE FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM

 

Yapılan anlaşmanın her iki taraf için de faydalı olacağına inandığını dile getiren Aytemiz Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar “Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt şirketi olarak her zaman müşteri memnuniyetini ilk sırada tutuyoruz.

 

Tüketicilerimize kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmak için çabalıyoruz. Aytemiz Kart projemizde bunlardan bir tanesi. Aytemiz Kart kullanımının yaygınlaştırılması için yoğun olarak yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu ile imzaladığımız bu anlaşmanın iki taraf için de faydalı olacağına inanıyorum.

 

Bu anlaşma kapsamında tüm Türkiye Kamu-Sen üyelerine anlaşmalı istasyonlarımızdan avantajlı yakıt alım fırsatı yaratmış olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri