19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI BAŞLATILMIŞTIR

ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI BAŞLATILMIŞTIR

10.12.2017 20:10 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şubesi olarak üye bilgilerini güncelleme çalışması başlatmış bulunmaktayız.
ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI BAŞLATILMIŞTIR
Çalışma hayatında meydana gelen değişimler, mesleki yaşantımızda ortaya çıkan güncellemeler vb konularda üyelerimizi bilgilendirmek için cep telefonu, ünvan ve branşı gibi bilgilere ihtiyaç duymaktayız. Amacımız, üyelerimizi ilgilendiren konularda anlık olarak üyemize ulaşmaktır. Üyemizi bilgilendirmektir.

Ayrıca, üyelerimizden zaman içerisinde cep telefonu numarasını değiştirenlerin de bilgilerinin güncellenmesi sağlanacaktır.


Bu çalışmayla sendikamız bünyesinde üyelerimizin bilgilerini güncellemek istiyoruz. Destekleriniz için teşekkür ederiz.


Bu çalışma sonucunda sendikamız bünyesinde üye bilgilerinin güncellenmesi sağlanacak olup özellikle kan bankası oluşturulacaktır. Acil durumda kan ihtiyacı bulunan üyelerimize yardımcı olmak amacıyla sizinle irtibata geçilecektir. Kan vermek isteyen üyelerimizden istekli olanların, kan ihtiyacı olan üyemizle irtibata geçmesi sağlanacaktır.


Sendika üyelerimizin üye bilgilerini güncellemek için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.



ÜYE BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri