19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > TÜRKİYE KAMU-SEN KÜLTÜR EVİ CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

TÜRKİYE KAMU-SEN KÜLTÜR EVİ CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

16.01.2018 23:40 12 14 16 18 yazdır
Ankara Hamamönü bölgesinde satın almış olduğumuz 1600 metrekare kapalı alana sahip binamızı yakın zamanda kültür evi olarak üyelerimizin ve milletimizin hizmetine sunacağız.
TÜRKİYE KAMU-SEN KÜLTÜR EVİ CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Türkiye Kamu-Sen Türk milletinin değerlerine ve geçlerimizin geleceğine sahip çıkmaya devam ediyor. 


Üyelerimizden aldığımız güçle milli değerlerimizin yaşatılması, bizi biz yapan, bir arada tutan dinamiklerin genç kuşaklara aktarılması yolunda bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. 


Bu noktada Ankara Hamamönü bölgesinde satın almış olduğumuz 1600 metrekare kapalı alana sahip binamızı yakın zamanda kültür evi olarak üyelerimizin ve milletimizin hizmetine sunacağız. 


Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın katılımıyla iç tefrişatı yapılarak en kısa sürede hizmete girecek olan kültür evi, milletimize ait her türlü geleneksel sanat türünün icra edildiği,  bilgi birikiminin artırıldığı, fikir tartışmaları ile geleceğe yön verecek düşünce ve değerlendirmelerin gerçekleştirileceği milli bir merkez haline gelecektir.

Türkiye Kamu-Sen milli değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor.


Küreselleşmenin milli değerleri yozlaştıran olumsuz etkilerinin her alanda kendisini hissettirdiği ve egemen güçlerin genç kuşaklarımızı etkisi altına almak amacıyla her türlü iletişim araçlarını kullanarak pompaladığı popüler kültürün toplumsal yapımızı tehdit ettiği bu dönemlerde, geleneksel değerlerimize sahip çıkarak bizleri geleceğe taşıyacak olan üyelerimizi ve gençlerimizi kendi öz kültürümüzle buluşturmak hayati derecede önemli idi.

Bir aydınlar hareketi olarak Türkiye Kamu-Sen, milli değerlerimizin yaşatılması, ortak kültürümüzün, engin edebiyat ve sanat ürünlerimizin gelecek kuşaklara aktarılması noktasında elini taşın altına koyarak bütün imkan ve kaynaklarını bir kez daha seferber etmiştir. 

Türkiye Kamu Sen Kültür Evi camiamıza hayırlı olsun. Ankara'da 1600 metre kare alana sahip Türkiye Kamu Sen Kültür Evi teşkilatımıza kazandırılmıştır. 


Kültür Evinde üyelerimizle resim, müzik gibi faaliyetlerinin yapılacağı alanlar, sergi salonu, sohbet odası, kütüphane, kadınlarımız için aktivite alanı, tüm üyelerimize hizmet edecek lokalimiz yapılacak düzenlemeler sonucunda yakın zamanda hizmete açılacaktır. 


Bu eserin sendikamıza kazandırılmasında emeği geçen tüm genel başkanlarımıza, genel merkez yöneticilerimize, tüm şube başkan ve yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. 


Binamızın düzenlenmesinin ardından dört bir yandan kuşatıldığımız, müttefik olarak addettiğimiz devletlerce sırtımızdan hançerlendiğimiz, buna karşın sağlanan siyasi birliktelikle ayağa kalkma azmimizi ortaya koyduğumuz bu zaman diliminde  birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirme, kardeşliğimizi bir kere daha perçinleme adına son derece önemli bir işlev göreceğine inandığımız kültür evimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bize yakışan güzellikte faaliyetler yapılmasını ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ. 


Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı 

İsmail Koncuk

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri