28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > TÜRK EĞİTİM SEN KADİRLİ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ TEMSİLCİLİK SEÇİMLERİ İLANI

TÜRK EĞİTİM SEN KADİRLİ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ TEMSİLCİLİK SEÇİMLERİ İLANI

22.12.2017 14:38 12 14 16 18 yazdır
06.01.2018 Cumartesi günü Kadirli Temsilciliğimizde İlçe Temsilcilik Seçimleri yapılacaktır. Liste başvuruları bugün 22 Aralık 2017 tarihinde başlamış olup 29 Aralık 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir.
TÜRK EĞİTİM SEN KADİRLİ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ TEMSİLCİLİK SEÇİMLERİ İLANI

Türk Eğitim Sen Genel Merkezimizin 12.12.2017 tarih ve 889 sayılı onay yazısı (Bu yazı Şubemize kargoyla gönderildiğinden gelen evrak defterimize 13/12/2017 tarihinde kayıt edilmiştir.) ile ilimizdeki İlçe, Üniversite ve Yurt-Kur temsilciliklerimize yukarıda belirtilen üyelerimiz atanmış/görevlendirilmişler ve yine Genel Merkezimizin Rektörlük, İl Dernekler Müdürlüğü ve Kaymakamlık makamlarına yazmış oldukları yazılar ile yasal bildirimler yapılmış olup görevlendirilen arkadaşlarımız görevlerine başlamışlardır.


Bu konuda detaylı açıklamayı "İlçe, Üniversite ve Yurt-Kur Temsilciliklerimiz Görevlendirildi" haberimizde kamuoyuna açıklamıştık.


Türk Eğitim Sen Kadirli İlçe teşkilatımızın da yine Türk Eğitim Sen Genel Merkezimizin 12.12.2017 tarih ve 889 sayılı onay yazısı ile Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Kadirli İlçe Temsilciliğimize atanmaları/görevlendirilmelerine ve gündemimizde seçim olmamasına rağmen; Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Başkan Yardımcımız ve Kadirli İlçe Başkanımız Halim HALLAÇ'ın İlçe Yönetim Kurulu ile yapmış oldukları istişare sonrasında 17 Aralık 2017 tarihinde sosyal medyadan Türk Eğitim Sen Kadirli İle Temsilciliği Temsilcilik Seçimleri yapılması gerektiği şeklindeki,




Açıklamaları da göz önünde bulundurularak Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Türk Eğitim Sen Kadirli İlçe Temsilciliği Temsilcilik Seçimleri yapılması kararı almıştır.


Eğitim çalışanlarının gerçek temsilcisi, hak mücadelesinin amiral gemisi, Türkiye'nin sendikası Türk Eğitim Sen'in bugüne kadar tüm seçim süreçlerini bir demokrasi şöleni havasında gerçekleştiren ve bu vasıflarıyla da takdir ve övgüyle anılan sendikamız, bu dönemde de dostlarını sevindiren ve gururlandıran bir seçim sürecini yürütecektir.


Türk Eğitim Sen'in her bir üyesi donanımı, meslek aşkı ve sendikal hassasiyetiyle eğitim çalışanlarının temsil sorumluluğunu ifa edebilecek niteliklere haizdir. Bu itibarla seçimlerde  aday olacak her bir yol arkadaşımızı şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.


Türkiye'mizin en büyük, en etkin ve en itibarlı sendikası ve milli sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Sen Türk memur sendikacılığının kutup yıldızı olarak ışık olmaya devam edecektir.


Türkiye Kamu Sen; memurluğun 57. Alay' ı, Nusret Mayın Gemisi'dir. Türkiye Kamu Sen sadece sendikal örgütlenme değil her şeyden önce bir şeref hareketidir. Türkiye Kamu Sen; gönüllerde alev alev yanan, volkan volkan devrilen, bayrak bayrak dalgalanan bir sevdadır. Hakkâri' de, Kars' ta ne dediyse Edirne' de, Artvin' de onu söyler. Türkiye Kamu Sen küçülmeden büyüyenlerin sendikasıdır. Sevdamız Türkiye, kavgamız ise ekmektir. Türkiye Kamu-Sen, Türkiye dir!


Türk Eğitim Sen ise Türkiye Kamu Sen'in amiral gemisidir.


Savaşa düğün hevesi ile gidenlerin, geri dönmeyi hiç düşünmeyenlerin, namusu, şerefi ve haysiyeti için al bayrağı kefen bilenlerin, vatan ve millet uğruna toprağa gözünü kırpmadan düşenlerin, bayrak gönderden inmesin diye kendini siper edenlerin adresidir Türk Eğitim Sen.


Bu çatı altında, Menfaatleri ve korkuları için mevzi alanlara inat, Milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyerek beraber yürüdüğümüz her insanın elinden öpmek bizim işin bir şereftir.


Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, bu devlet var oldukça, sizin gibi kendisini davasına adamış kahramanlar oldukça, Türk Eğitim Sen de var olacaktır.


Bu vesileyle cesaret ve gücümüzün asıl kaynağı olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.


TÜRK EĞİTİM SEN KADİRLİ İLE TEMSİLCİLİĞİ TEMSİLCİLİK SEÇİMLERİ İLAN METNİ


Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Kadirli İlçe Temsilciliğimizde İlçe Temsilcilik seçimleri yapılacaktır.


SEÇİM TARİHİ;


- 06.01.2018 Cumartesi günü Kadirli Temsilciliğimizde İlçe Temsilcilik Seçimleri yapılacaktır.


OY KULLANMA İŞLEMİNİN BAŞLAYIŞ VE BİTİŞ SAATLERİ;


- Kadirli Temsilciliğimizde İlçe Temsilcilik Seçimleri, 06.01.2018 Cumartesi günü saat 08.00'da başlayarak, saat 17.00'de oy kullanmak için sırada bulunanların oy kullanması da sağlanarak 17.00'de sona erecektir.


SEÇİM ŞEKLİ;

Kadirli Temsilciliğimizde İlçe Temsilcilik seçimleri; Türk Eğitim Sen Seçim Yönetmeliği'nin "Şube Zorunlu Organlarının Seçimi" başlıklı 39. maddesi  (b) bendindeki  "b) Ayrı listeler halinde seçim; Seçimlere ayrı listeler halinde gidilecekse, zorunlu organların asıl ve yedek üye adayları listeye yazılır. Seçim kurulu başkanlığı tarafından mühürlenen listeler oy pusulası olarak kullanılır." hükümleri dikkate alınarak "Ayrı listeler halinde seçim" yöntemi ile İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu aday listelerinin her birinin farklı renklerde basılıp ayrı ayrı oy pusulası haline getirilmesiyle yapılacaktır.


LİSTE BAŞVURULARININ ŞEKLİ, BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİ;


Kadirli Temsilciliğimizde İlçe Temsilcilik Seçimleri için liste başvuruları, seçimlerden 15 gün önce 22 Aralık 2017 Cuma günü ilan saatinden itibaren seçimlerin yapılacağı günün 8 gün öncesi olan 29 Aralık 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar 09.00-17.00 saatleri arasında bizzat listede yer alan İlçe Temsilcilik Başkanı adayı üyemiz tarafından; bu ilan ekinde yer alan "İlçe Temsilcilik Yönetim Kurulu Başvuru Dilekçesi"nin eksiksiz doldurularak Türk Eğitim Sen Osmaniye Şube Başkanlığına verilmesi, şube yönetiminde başvuruyu gelen evrak defterine kaydederek, evrak kayıt tarihi ve sıra numarasının yazıldığı alındı belgesini listede yer alan Temsilcilik Başkanı adayına vermesiyle tamamlanacaktır.


SEÇİMİN YAPILACAĞI YER;


Seçim yeri; Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde yer alan toplantı salonudur


Seçim yapılacak yerin izin işlemlerinde sorun çıkması nedeniyle seçim yeri değiştirilebilecek ve tekrar duyurulacaktır. (Seçim yeri ilk önce Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası iken yapılan yazışma sonrasında Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde yer alan toplantı salonuolarak seçim yeri değiştirilmiştir.)


SEÇİM İLANI EKLERİ;


a)-  İlçe Temsilcilik Yönetim Kurulu Başvuru Dilekçesi


İlçe Temsilcilik Başkanı adayı üyemiz tarafından bizzat şubeye gelerek başvuruda bulunacağı başvuru dilekçesi.


b)- Sandık Kurulu Gündemi. (seçim gündemi)


Türk Eğitim Sen Kadirli İlçe Temsilciliğinin oluşturulması için yapılacak olan seçim gündemi.


c)- İlçe Temsilcilik Seçimlerinde Uyulacak Kurallar.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri