19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Türk Eğitim-Sen Kadirli İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Kadirli İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

08.03.2016 20:27 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim-Sen Kadirli İlçe Başkanı Halim Hallaç son günlerde Kadirli ilçesi genelinde eğitimle ilgili asılsız haberlere tepki göstererek şunları kaydetti.
Türk Eğitim-Sen Kadirli İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması
EĞİTİM HİÇ BİR GAZETECİNİN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR.

Hallaç özetle ; son günlerde ilçe genelinde okullarımız ve eğitimle ilgili asılsız haberlerin , Kadirli'de eğitime gölge düşürdüğünü, öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerinin çalışma ortamını olumsuz etkilediğini belirtti. Hallaç : Bilinmesini isterim ki Kadirli'nin eğitim profilini yerden vurup bu haberlerle bir yere varılmasının imkanı yoktur. Okullara silahlı saldırı diye asparagas haber yaparak bir yere varılamaz. Her eğitimcinin ilk görevi öğrencisini düşünmektedir. Bu kadar hassas bir konuda yerelde çıkan asılsız haberlerle eğitimci arkadaşlarımız derin bir üzüntü ve hayal kırıklığını sürüklenmektedir. Sendikal anlayışımızın merkezinde çözüm odaklı sendikal mücadele yatmaktadır. Bu memlekete kim bir tuğla koymak isterse onun yanındayız. Bu ilçenin kaymakamı olur, milli eğitim müdürü olur, okul müdürü, öğretmeni ve velisi olur hiç fark etmez. Kim eğitim adına bir çivi çakıyorsa baş tacımızdır. Her türlü siyasi ve farklı düşünceden uzak Kadirli'nin hayrına çalışan her kim varsa biz onun elini öperiz. Öğrencilerimize kutsal emanet , okullarımıza mabet olarak bakan her kim varsa elimizi uzatmaya ve birlikte yürümeye hazırız. Her şeyin ötesinde bize lazım olan birlik ve beraberliğimize tutkal olacak anlayışı hakim kılmaktır. Bu samimi duygular içinde olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır. 
Bunun yanında güzide ilçemizi kasıtlı haberlerle kamuoyunda kötü göstermeye çalışanlara karşı her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızın bilinmesini istiyorum. Habercilik yapan ve ekmeğini gazetecilikten kazanan ve işinin hakkını veren arkadaşlarımıza her zaman şükranlarımızı ifade ettik ve etmeye devam edeceğiz. Doğru habercilik adına mücadele eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Özellikle yalan ve yanlış haber yapanlara tek sözüm ; Eğitim hiç birinizin çöplüğü değildir, sahip olduğunuz kalemin onuruna yakışanı yapmanızı tavsiye ediyorum Kimsenin kalemşoru olmayın bu size de kimseye de fayda sağlamaz.
Kamuoyuna arz olunur.
Halim HALLAÇ
Tes Kadirli İlçe Başkanı
Tes Osmaniye Şube Başkan Yrd.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri