19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Şehitler Derneğinden Ziyaret

Şehitler Derneğinden Ziyaret

20.08.2016 14:03 12 14 16 18 yazdır
Şehitler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş ÖKSÜZ ve yönetim kurulu üyeleri sendikamızı ziyaret etmişlerdir.
Şehitler Derneğinden Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş ÖKSÜZ ve yönetim kurulu üyeleri sendikamızı ziyaret etmişlerdir. 




Şube Başkanı Durmuş ÖKSÜZ tarafından şubemize Dernek flaması takdim edilmiştir.



Sayın başkanımız Durmuş Öksüz ve çok değerli şehit ailesi yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Allah sizlerden razı olsun.

 

Dayım oğlu Ayhan SAY ve yine dayımın kayın oğlu Veli DEMİRYÜREK bu topraklar için toprağa düşmüş canlardı, Allah onlardan razı olsun, ben onlardan razıydım. Hakkınızı helal edin canlar. 


Kahraman Maraş Edeler Diyarı, Aydın Efeler Diyarı, Erzurum Dadaşlar Diyarı, Elazığ Gakgoşlar Diyarı ise Terörle mücadeleye verdiği yüzlerce Şehitle OSMANİYE Şehitler Diyarıdır.


Antep GAZİ ise, Maraş KAHRAMAN ise, Urfa ŞANLI ise Osmaniye'de ŞEHİT'tir. Ve biz Gavurdaglılar bu vatana kurban olmaya hazırız. Bizim kınamız elimize 1071'de Malazgirt'te sürüldü, Çanakkale'de yenilendi, Dumlupınar'da tekrarlandı.


Ahmet KANDEMİR
24.08.2015 Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Osmaniye İl Başkanı



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri