28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > ŞEHİT EŞİ GÜLÇİN ÖĞRETMEN'E ZİYARET

ŞEHİT EŞİ GÜLÇİN ÖĞRETMEN'E ZİYARET

25.03.2018 19:53 12 14 16 18 yazdır
Talip GEYLAN, Şırnak’ta yaşanan elim helikopter kazasında şehit düşen Şehit Yüzbaşı İlker ACAR'ın kıymetli eşleri Türk Eğitim-Sen üyesi Gülçin ACAR'a başsağlığı dileklerini iletti.
ŞEHİT EŞİ GÜLÇİN ÖĞRETMEN'E ZİYARET

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN; Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar ŞAHİNDOĞAN ve Selahattin DOLGUN, Adana1 nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet GİRGEÇ, Adana 2 nolu Şube Başkanı Ferhat UTLU, Adana 3 nolu Şube Başkanı Rıfat ÇELİK, Osmaniye Şube Başkanı Ahmet KANDEMİR, Hatay 2 nolu Şube Başkanı Yavuz Selim YANIK, Hatay 2 nolu eski Şube Başkanı Ahmet AKÇA ve yönetim kurulları, Türk Eğitim Sen Osmaniye, Adana ve Hatay şubeleri yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları başkan ve üyeleri ve çok sayıda Türk Eğitim Sen üyesi ile birlikte, Zeytin Dalı Harekatına ve Mehmetçiklerimize destek vermek, incelemelerde bulunmak, sendikamızın ülke güvenliği ile ilgili konulardaki duyarlılığını göstermek ve o bölgedeki eğitim çalışanlarıyla bir araya gelmek için Hatay (Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı) ve Kilis’e ziyarette bulunmuşlardır.


Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN, Genel Başkan olduktan sonra ilk ziyaretini beraberindeki heyet ile İskenderun Şirinyurt İlkokuluna yapmıştır.




İlk ziyaretini İskenderun Şirinyurt İlkokuluna yapan Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN, İskenderun Şirinyurt İlkokulu’nda görev yapan, Şırnak’ta yaşanan elim helikopter kazasında şehit düşen Şehit Yüzbaşı İlker ACAR'ın kıymetli eşleri Türk Eğitim-Sen üyesi Gülçin ACAR'a başsağlığı dileklerini iletti.




GEYLAN ziyaret sırasında; " Gülçin öğretmenimizin ve tüm şehit yakınlarımızın her daim yanlarındayız. Gülçin öğretmenimizin mütevekkil ve vakarlı duruşu, vatan ve millet sevgisi, bir şehit eşi olmanın onurunu en büyük paye olarak sahiplenmesi kendisine karşı saygımızı bir kat daha artırdı. İşte ihlas ve karakter abidesi öğretmenimizin bu asil duruşu, güzel ülkemizin geleceğine dair umut ve güvenimizin en temel kaynaklarındandır. Rabbim sabrını artırsın. İki çocuğuyla beraber huzurlu ve sıhhatli bir ömür niyaz ediyorum.” dedi.




Şehit Yüzbaşı İlker ACAR ansına yapılan zeka oyunları sınıfında incelemelerde bulunan Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve beraberindeki heyet; İskenderun’dan ayrılarak Kırıkhan’a hareket etmişlerdir.



ŞEHİT EŞİ GÜLÇİN ÖĞRETMEN'E ZİYARET FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri