20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > OTSO'dan "ŞEHİT OSMANİYE" Önerimize Destek

OTSO'dan "ŞEHİT OSMANİYE" Önerimize Destek

19.12.2016 17:20 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) da "ŞEHİT OSMANİYE" önerimize destek geldi.
OTSO'dan

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), "Osmaniye'nin sorunları ve Osmaniye için neler yapılabilinir" konulu bir toplantı düzenlendi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki toplantıya; OTSO Meclis Başkanı Ali Saçıkara, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Besen, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Özbay, Orhan Yıldız, Mustafa Coşkun, Emrah Yalçın Ak, İsmail Andırın, Meclis Üyesi Hasan Ersoy, Oda Genel Sekreteri Abdurrahman Türkoğlu katıldı.


OTSO Meclis Başkanı Ali Saçıkara, toplantıya başlamadan önce Ülke genelindeki genel gidişata dikkat çekerek; "hafta sonu İstanbul'da yaşanan terör olayını lanetliyor, destekleyenleri lanetliyoruz. Hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özbay'da; "Terör saldırıları sonucu şehitler diyarı haline gelen Osmaniye'nin bundan böyle adının ŞEHİT OSMANİYE olması gerektiğini bu nedenle çalışma başlattıklarını söyledi. Bu konuda Türk Eğitim Sen ve Kamu-Sen İl Başkanı Ahmet Kandemir'in çağrısına da tam destek verdiklerini belirten İbrahim Özbay, bu konuyu diğer STK'larla görüşerek Ankara'ya taşıyacağız." dedi.

Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen Osmaniye Şubeleri olarak "ŞEHİT OSMANİYE" önerimizi bundan yaklaşık iki yıl kadar önce Kahraman Maraş Edeler Diyarı, Aydın Efeler Diyarı, Erzurum Dadaşlar Diyarı, Elazığ Gakgoşlar Diyarı ise Terörle mücadeleye verdiği yüzlerce Şehitle OSMANİYE Şehitler Diyarıdır.

Antep GAZİ ise, Maraş KAHRAMAN ise, Urfa ŞANLI ise Osmaniye'de ŞEHİT'tir. Ve biz Gavurdaglılar bu vatana kurban olmaya hazırız. Bizim kınamız elimize 1071'de Malazgirt'te sürüldü, Çanakkale'de yenilendi, Dumlupınar'da tekrarlanmıştır. Bu nedenle Şehitler Diyarı Osmaniye'mizin adı Şehit Osmaniye olmalı ve şehrimizin giriş noktalarına "ŞEHİTLER DİYARI OSMANİYE'MİZE HOŞGELDİNİZ" levhası yapılmalıdır. " diyerek ortak akılla kamuoyunda zaten her Osmaniyelinin aklında olan bir düşünceyi şekillendirerek dillendirmeye ve temsilciler kurullarımızda bu yönde kararlar alarak kamuoyuna duyurmaya çalıştık.

Bu bağlamda OTSO'nun çok değerli Başkanı Murat Teke ağabeyimize Yönetim kurulu üyesi İbrahim Özbay ağabeyimize ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkürü bir borç biliriz.

Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı

Ahmet KANDEMİR

Etiketler : OTSO'dan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri