20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > Osmaniye Spor'dan OMDER Pankartı

Osmaniye Spor'dan OMDER Pankartı

14.03.2017 15:25 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Spor, şampiyonluk maçına "Asil Kanını Kirletme" pankartımızı açarak çıktı
Osmaniye Spor'dan OMDER Pankartı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta sezon başından itibaren şampiyonluk mücadelesi veren Osmaniye Spor, Adana Büyükşehir Belediye Sporu kendi evinde 3-1 yenerek, şampiyonluğa çok yaklaştı. 


Osmaniyespor taraftarları, ligin bitimine 4 hafta kala takımlarını şampiyon ilan etti.


7 Ocak şehir Stadyumu'nda oynanan ve İsmail Güzel ve Mahmut Bozkır ile Emrah Yücekaya hakem üçlüsünün yönettiği maçta konuk ekip Adana BŞBSpor, 29. Dakikada Cengiz Argüç Argın'ın golü ile 1-0 öne geçti.  



Osmaniye ekibi, golcüsü Hakan Doğan'ın 34 ve 36. Dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.



İkinci devrede de üstün oyununu devam ettiren Osmaniye Spor, maçın  uzatma dakikalarında Mert Tolun'un ayağından kazandığı golle maçı 3-1galip tamamladı. 



Aldığı galibiyet ve üç puanla puanını 51'e çıkaran Osmaniye Spor, en  yakın rakibi Kilis Belediyespor'la arasındaki puan farkını da 11'e çıkardı. 


Maddeye Karşıyım Spora Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Sanata Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Okumaya Bağımlıyım. Maddeye Karşıyım Kültürüme Bağımlıyım. Maddeye Karşıyım Vatanıma Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Milletime Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Bayrağıma Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Osmaniye'me Bağımlıyım,


Osmaniye'de madde bağımlılığı ile mücadele adına yapacağımız hayırlı ve güzel hizmetlerden dolayı dernegimize üye olmanızı, proje, fikir, eleştiri ve önerilerinizi bekliyoruz.

Asil Kanını Kirletme

Osmnaiye Sporumuza Şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.


Osmaniye Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneği OMDER kurucu başkanı TC Yaşar Balci

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri