19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > 2017-2018 Kamu Sen Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 3

2017-2018 Kamu Sen Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 3

14.06.2018 15:41 12 14 16 18 yazdır
Türkiye Kamu Sen Osmaniye ve Türkav Osmaniye tarafından düzenlenen iftar programında "Vatanın, Ha Ekmeğini Yemişim, Ha Uğruna Kurşun" Diyebilen, Diyebilmiş ve Diyebilecek cefakâr ve yiğit 1500'e yakın üyemiz ve aileleri buluştu.
2017-2018 Kamu Sen Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 3


İftar programına;

 MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş,

 MHP Osmaniye Milletvekili ve Milletvekili Adayımız Doç. Dr. Ruhi Ersoy,

 Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara,

 MHP Osmaniye İlçe Başkanı Ümmet Kaya,

 Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanınız Hasan Şahin Ceylan,

 Osmaniye Türkav Başkanımız Çağrı Hörmet,

 Kadirli Türkav Başkanımız Necati Akgöllü,

 Kadirli Türkav Başkanımız Abdurrahman Acu,

 İl Ocak Başkanlığımız, MHP il ve ilçe başkanlıklarımız ve Türkav şubelerimizin çok değerli yönetim kurulu üyeleri katılmışlardır.

 Türkiye Kamu Sen olarak ise;

 Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim Sen Osmaniye İl Başkanımız Ahmet Kandemir,

 Türk-Sağlık Sen Osmaniye İl Başkanımız Fatih Üstüner

Türk Büro Sen Osmaniye İl Başkanımız Beyazıt Aslan,

Türk Tarım Orman Sen Osmaniye İl Başkanımız Mehmet Gök,

Türk Kültür Sanat Sen Osmaniye İl Başkanımız Fatih Rüştü Oktan,

Türk Yerel Hizmet Sen Osmaniye İl Başkanımız Mustafa Demir,

Türk İmar Sen Osmaniye İl Başkanımız Mehmet Tülü,

Türk Ulaşım Sen Osmaniye İl Başkanımız Ahmet Şanal,

 Başkanlarımız ile çok değerli yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeleri katılmışlardır.

 



Toplantının sunuculuğunu Türk Eğitim sen Şube Başkan Yardımcısı Halim HALLAÇ aşağıdaki şekilde yapmıştır.

 

Sayın MHP İl Başkanım,

Sayın Milletvekilim,

Sayın Belediye Başkanım,

Sayın MHP İlçe Başkanım,

Sayın İl Ocak Başkanım,

Sayın MHP il ve ilçe Yöneticilerimiz,

Sayın Türkiye Kamu Sen il Başkanım ve TÜRKAV İl Başkanım ve İlçe Başkanlarımız,

Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikalarımızın başkan ve yöneticileri,

TÜRKAV İl ve ilçe Teşkilatlarımızın yöneticileri,

 Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çok değerli başkan ve yöneticileri,

Çok Değerli Misafirlerimiz ve üyelerimiz muhterem hanımefendiler ve beyefendiler Türkiye Kamu Sen-Türkav Osmaniye Şubelerimizin İftarı programına hoş geldiniz şeref verdiniz.

 

Programı arz ediyorum.

 

1-Türkiye Kamu Sen İl Başkanımız Ahmet KANDEMİR’in selamlama konuşmaları,

2- TÜRKAV İl Başkanımız Çağrı HÖRMET’in selamlama konuşmaları,

3- Milletvekilimiz Sayın Doç. DR. Ruhi ERSOY’un bilgilendirme konuşmaları.

4- Kuranı kerim tilaveti

5-İftar,

6-Sofra duası,

7-Kapanış.

 

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim Sen Osmaniye İl Başkanımız Ahmet Kandemir aşağıdaki konuşmayı yapmıştır.

 

Sayın Protokol, Çok Değerli Misafirlerimiz,

 

Özellikle son 10 yıldır kendi ülkesinde Kunta Kinte muamelesi yapılarak zulme uğrayan fakat menfaatleri ve korkuları için mevzi alanlara inat, milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyen "Vatanın, Ha Ekmeğini Yemişim, Ha Uğruna Kurşun" Diyebilen, Diyebilmiş ve Diyebilecek Türkiye Kamu Sen’in cefakâr ve yiğit temsilcileri, saygıdeğer üyelerimiz, Muhterem hanımefendiler ve beyefendiler. Türkiye Kamu Sen ve Türkav Osmaniye Şubeleri İftar programımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizi bu mübarek ayda, bu sofrada buluşturan davamız var olsun, Tanrımıza hamd olsun.

 

Haktan ve Haklılıktan aldığımız güçle; Haksızlığa karşı dik durarak, Kimsesizin kimsesi, Çaresizin çaresi, Mazlumun sesi olarak, “Haksızlığın karşısında ELİF gibi dik, hakkın yanında VAV gibi mütevazıyız.” diyerek her daim davamızın, milletimizin ve kamu çalışanlarının emrindeyiz.

 

Muhterem hanımefendiler ve beyefendiler.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşında “Üzerinde bir tek Türk Askerinin, güneşin altında elinde bayrakla ayakta durduğunu gördüm. İşte o an Türk’ün makûs talihinin değiştiğini hissettim.” dediği tepe Dua Tepe dir.

 

Dua Tepe Türk Kurtuluş Savaşının dönüm noktası sayılan Sakarya’nın son savunma hattı üzerindeki tepedir. Dua Tepe 238 yıllık bir geri çekilmenin son noktasıdır.

 

38’inci Alayın Sancağı 10 Eylül 1921 tarihinde Dua Tepe’de dalgalanırken Türk’ün makûs talihi de yenilmiştir. Bugün ise Emperyalizmi yenip yenmemek de bizim elimizdedir.

 

Bize düşen görev Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır." demektir.

 

Üstad Mehmet Akif'in; "Arkadaş! Yurdumu alçaklara uğratma sakın;  Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın." dizelerindeki emri yerine getirerek gövdemizi siper etmektir.

 

Dava adamlığı tüm yollar kapandığında yol açmaktır. Yardımlaşmaktır acıyı ve sevgiyi paylaşmaktır. Herkesin sustuğunda bile hak aramaktır. Kimsesizin kimsesi olmaktır. Çaresizin çaresi olmaktır. Dert dinlemektir. Bize emanet edilenlere sahip çıkmaktır.

 

Peki, bize emanet edilenler nedir?

 

Ey Türk; “Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe Türk milletinin ilini, töresini kim bozabilir? Titre ve kendine dön.” Emri Bize Emanet, Sen Bana Ben Sana Emanet

 

Orhun Yazıtlarında Taşa Kazınan ve Ses Bayrağımız Olan Türkçe, Bize Emanet,

 

Rengini Şehit Kanından Alan ve Bütün Vatanı çepeçevre kaplayan, Şehidimin Son Örtüsü, Kız Kardeşimin Gelinliği Ay Yıldızlı Al Bayrak Türk Bayrağı, Bize Emanet,

 

Şehitlerimizin Kanıyla Sulanan Bu Toprak, Bu Vatan, Türkiye, Bize Emanet,

 

Toprağın Kara Bağrında Sıradağlar Gibi Duran, Hudutlarda Gaza Bayraklarından, Alnına Işıklar Vuran, Ardına Bakmadan Yollara Düşen, Huduttan Hududa Yol Bulup Koşan, Cepheden Cepheyi Soran Bu Millet, Türk Milleti Bize Emanet,

 

İleri Atılıp Sellercesine, Göğsünden Vurulup Tam Ercesine, Bir Gül Bahçesine Girercesine, Şu Kara Toprağa Giren Şehid, Kan veren Gazi Bize Emanet,

 

Şehadeti Dinin Temeli,  Ebedî, Yurdumun Üstünde İnleyen Ezan, Uğruna Yüzyıllardır Savaştığımız Sancak, Bize Emanet,

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşlarının Milletle Birlikte Vermiş Oldukları Kurtuluş Mücadelesi Sonucunda Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Bize Emanet,

 

Milli Şairimiz Akif 'in Korkma Uyarısı Ve "Arkadaş! Yurdumu Alçaklara Uğratma Sakın; Siper Et Gövdeni, Dursun Bu Hayâsızca Akın." Emrini veren İstiklal Marşımız Bize Emanet, Türk'ün Türküsü Turan, Bize Emanet,

 

7 Yaşında Yağmurun Altında Soğukta Titreyerek "Varlığım Türk Varlığına" Armağan Olsun Diyerek Yemin Ettiğimiz Andımız, "Ne Mutlu Türküm Diyene" Bize Emanet,

 

Haliç Önlerinde "Ya O Beni, Ya Da Ben Onu Alacağım" Diyen Fatih’in Kararlılığı, Osmaniye'de Rahime Hatun ve Pehlivan Mustafa Cesareti, Dörtyol’da Fransız’a Sıkılan İlk Kurşunun Tetiği, Maraş'ta Sütçü İmam’ın Namusu, Antep'te Şahin Beyin "Cesedimi Çiğnetmeden Antep'i Çiğnetmem" Andı, İzmir'de Yunan'a Hasan Tahsin'in Sıktığı Kurşun, Sarıkamış'ta Donan Doksan Bin Şehit, Çanakkale'de "Size Taarruzu Değil, Ölmeyi Emrediyorum" Diyen Ulu Önderdeki İrade Bize Emanet,

 

Emanetlere sahip çıkmak için her bir ferdimiz gerektiğinde Emperyalizme karşı Mustafa Kemal Atatürk, Allaha, Peygambere küfredenlere karşı Ruhi KILIÇKIRAN, bölücü terör örgütüne karşı Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU olacaktır.

 

Biz Türkiye Kamu Sen’liler, bu vatana kurban olmaya hazırız. Bizim kınamız elimize 1071'de Malazgirt'te sürülmüştür. Çanakkale'de yenilenmiş, Dumlupınar’da tekrarlanmıştır, Kılıçkıran’dan Çakıroğlu’na kadar da ispatlanmıştır.

 

"Ülkücü şehitler Selçuk Duracık ile Halil Esendağ'ın idamından önce Selçuk ilk önce Halil'i idam etsinler der. Halil şaşkın şaşkın bakınca Selçuk sen benim idam edilişime dayanamazsın der. Biz niye! Acı da, tasa da ve sevgi de bu duygu misali beraber olmayalım.


Ve Halil idam edilirken yağmur yağsın isterim demesi ve idamı esnasında rahmetin düşmesi gibi. Halil'in istediği rahmette niye beraber biz kenetlenip ıslanmayalım.


Sen, ben, o değil beraber birlik içinde Allah için biz olmak zorundayız.

Böylece Bir olacağız, Beraber olacağız, Biz olacağız.
Allah Mücadelenizi kutlu eylesin, emeğiniz memleket sevdasına katık olsun.

Siz yanın ki ülkenin bacası tütsün,

Siz diri olun ki düşman iri olmasın,

Siz iyi olun ki kötülük şer bulmasın,

Siz eğilmeyin ki ihanet doğrulmasın,

Yüreğiniz bileğinizden güçlü olsun ki bedeninize boyun eğmeyin.

Siz Allah’a teslim olun ki yenilgi esarete mahkûm olsun.

 

Bizler, kılıcımızın ekmeği olan vatan sevdalılarıyız. O vatan ki, Ahmet Mithat’ın ifadesiyle “Bir milletin evidir.” O vatan ki Namık Kemal’in tarifiyle, “vücudumuzun hamurunun mayasıdır.” Çünkü vatan sevgisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği üzere “Ruhları, kirden kurtaran en kuvvetli rüzgârdır.” İstiklal Marşı şairimiz Akif’in gönlünde “Leyla”dır; en kudretli aşktır.

 

Biz Acıyı bal bilenler, her kahrı çekenleriz. Ölüme gülüp gidenleriz biz.
Yemende yandık, Sarıkamış’ta donduk, Çanakkale’de vuruştuk yiğitçe,

Davamıza göğüslerimizle ateş, gözlerimizle su taşıyanlarız. 
Mangal gibi yürek taşıyan imanlı göğüsleriz.

 

Biz Kürşad'ın 40 yiğidiyiz Çin sarayında. Biz Hz. Muhammed'in ümmetiyiz. Bedir'de, Uhud'da, Hendek'te, Biz Ali'nin kılıcı, Hamza'nın haşmeti, Ömer'in adaletiyiz. Biz Ahlat'ta besmeleyle Malazgirt Zaferi, Anafartalar’da Çanakkale’yiz.
At üstünde yalın kılıç ölen Enver'iz Turan ellerinde...

 

Ne derlerse desinler bize, işte biz onlarız. İnandığımız sevdanın nefesi hep yüreğimizdedir. Davamız uğruna kahbe pusularda kahbe kurşunlara şehit verdiğimiz,  Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na 5 bin Şehidin ve tabutluklarda, hayatı zindan olanların ruhları şad, mekânları cennet olsun.

 

Muhterem hanımefendiler ve beyefendiler.

 

Şu an yanınızda Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU olsa ne yaparsınız?

Memleket kokusunu, Vatan hasretini içinize çekiyor gibi sarılırsınız.

Bilin birbirinizin kıymetini hemen şimdi sarılın birbirinize. Çünkü sen ona o sana, bu millet, bu vatan, bu bayrak TÜRK’e emanet.

 

TÜRK OLMAK; Çine karşı Kürşat, yedi düvele karşı ATATÜRK olmaktır.

 

Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, bu devlet var oldukça, sizin gibi kendisini davasına adamış kahramanlar oldukça, bu davada var olacaktır. Görevimiz Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

 

Annem beni yetiştirdi bu ellere yolladı, Al sancağı teslim etti, Allah'a ısmarladı

Yastığımız mezar taşı, yorganımız kar olsun, Biz bu yoldan döner isek namus bize ar olsun

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır.” Sözü üzerine, varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ey büyük Atatürk! “Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklal.” Diyerek Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize, Türkiye Kamu Sen’liler olarak söz konusu vatan olduğunda göndere Bayrak, Hilale Yıldız olmaya söz veriyoruz.

 

Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Dil, diyen Bu Tek Millet Rüzgâr Bekliyor diyerek sözlerimi; hayatının özetini mezar taşına “Her şeye kadir olan Allah'a and olsun ki emperyalizme köle olmayacağız.” yazdırarak özetleyen büyük dava adamı Aliya İzzetbegoviç’in şu sözüyle bitirmek istiyorum: “Şimdi gökyüzünün altındaki yerimizi alma zamanı.” Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Bizimle Yürüyenlere…

 

İftar programımızın düzenlenmesine katkıda bulunan Belediye başkanımız Kadir Kara beye teşekkür eder. Saygılar sunarım, Allaha emanet olun.

 

TÜRKAV İl Başkanımız Çağrı HÖRMET aşağıdaki konuşmayı yapmıştır.

 

Sayın Protokol,

 

Çok Değerli Misafirlerimiz,

 

Değerli büyüklerim, aziz dava arkadaşlarım,muhterem hanımefendiler ve beyefendiler Türkiye Kamu Sen-Türkav Osmaniye Şubelerimizin İftarı programına hoş geldiniz şeref verdiniz.

 

TÜRKAV, Türk Dünyasının Başbuğu Alparslan TÜRKEŞ Bey tarafından kurulduğu 1989 yılından bu tarafa daima Devletinin ve Milletinin yanında olmuş ve bundan sonrada olmaya da devam edecektir. TÜRKAV’ın Kuruluş amaçlarından bir tanesi de Türkiye’de Türk Memur Sendikacılığın oluşturulması için sendikal hareketin başlangıç noktası ve yuvası olmuştur. Rabbim, TÜRKAV'ın ve Sendikalarımızın kuruluşunda katkısı olan ve kuruluşundan günümüze emeği olan Hemşehrimiz Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli bey başta olmak üzere Vakfımızda ve sendikalarımızda görev almış ve Rahmeti Rahmana kavuşmuş olanlara rahmet eylesin, teşkilatın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımıza güç kuvvet versin.

 

Savaşa düğün hevesi ile gidenlerin, geri dönmeyi hiç düşünmeyenlerin, namusu, şerefi ve haysiyeti için al bayrağı kefen bilenlerin, vatan ve millet uğruna toprağa gözünü kırpmadan düşenlerin, bayrak gönderden inmesin diye kendini siper edenlerin adresidir TÜRKAV.

 

Türkiye Kamu Sen ise; memurluğun 57. Alay’ı, Nusret Mayın Gemisi’dir. Türkiye Kamu Sen sadece sendikal örgütlenme ve hak arama mücadelesi değildir, her şeyden önce büyük bir davanın vatan ve millet sevdası olanların mücadelesi ve bir şeref hareketidir. Türkiye Kamu Sen; gönüllerde alev alev yanan, volkan volkan devrilen, bayrak bayrak dalgalanan bir sevdadır. ürkiye Kamu Sen küçülmeden büyüyenlerin sendikasıdır. Sevdamız Türkiye, kavgamız ise ekmektir. Türkiye Kamu-Sen, Türkiye dir!

 

Bu mücadelemizde; bizlere destek olan, emeği geçen tüm Gönüldaşlarımızdan Allah razı olsun. Bizler kutlu vatan, millet ve bayrak davamızda haksızlık karşısında sıra dağlar gibi durduğumuz için başarılı olacağız. Çünkü inanmış insanlar bizimledir, doğru insanlar bizimledir, cesur yürekler bizimledir.

 

Aşık Cemal Divani diyor ki;

 

“Ben, Oğuzun boyundanım özüm şahittir benim
Ben, Orhun’da abideyim yazım şahittir benim
Ben, Kürşat'la saray basıp bu dini kurtarmışım
Ben, Körükle dağ erittim közüm şahittir benim

Ben, Ötüken yolcusuyum Viyana’ya gitmişim
Ben, On altı devlet kurup cihanla harp etmişim
Ben, Akdeniz'i göl sanıp asırlar seyretmişim
Ben, Çağ kapattım çağ açtım mazim şahittir benim

Ben, bin yıldır buradayım bedenim candan kale
Ben, altın harflerle yazdım şereften şandan kale
Ben, Boğazda düşman boğdum ispatım Çanakkale
Ben, sayısız şehit verdim gazim şahittir benim

Ben, geçmişte Bilge Kaan bugünde Atatürk’üm
Ben, kendimi böyle bildim bizzat Türk oğlu Türküm
Ben ki Cemal Divani’yim söylenir benim türküm
Ben üç kıta ya nam saldım izim şahittir benim”.

 

Dolayısıyla Görevimiz; Kimliğimizi kazandığımız Vatan ve Millet sevdamızdan, Milli Kültürden ve gelenekten geldiğimiz Baba Ocağımızdan aldığımız feyz ile Üstad Nihal Atsızın ortaya koyduğu "Yufka Yüreklilerle Çetin Yolların Aşılamayacağı" ve "Ölüm Tasından İçilip İleriye Atıldıktan Sonra Geri Dönülmeyeceği" şuuruyla hak bildiğimiz yolda, Milli Şairimizin uyarısı ile KORKMA'dan; umudumuzu kaybetmeden, varlık gayemize uygun olarak mücadele etmeye devam edeceğiz.  Sonbahar bize göre değil, kuruyan sararan bir yaprak olmadık, hiç bir rüzgar bize yön tayin edemedi. Sabırla ve azimle yürüyüşümüz devam ediyor. Bize inanan, bizimle yürüyen yiğitlere var, onlara selam olsun.

 

Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz.

Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz;

Şu karşımızdaki mahşer kudursa, çıldırsa,

Cihan yıkılsa, emin ol bu cephe sarsılmaz!

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır.” Sözü üzerine, varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Bizimle Yürüyenlere…

 

Yürümezsek Hak yolda, Erimezsek Hak yolda, Çürümezsek Hak yolda, Gök Girsin, Kızıl Çıksın.

 

İftar programımızın düzenlenmesine katkıda bulunan Belediye başkanımız Kadir Kara beye teşekkür eder. Saygılar sunarım. Allah'a emanet olun.




MHP Osmaniye Milletvekili ve Milletvekili Adayımız Doç. Dr. Ruhi Ersoy bilgilendirme konuşmalarında bulunmuşlardır.

 


Kuranı kerim tilavetinin ardında iftar açılmış sonrasında sofra duası yapılarak toplantı sonlandırılmıştır.

 


OSMANİYE KAMU SEN VE TÜRKAV ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanlığı ve Türkav Osmaniye Şubesi tarafından Salı Yolundaki Köşk Düğün Salonunda, 13 Haziran 2018 Çarşamba günü ( BUGÜN) saat 18:30’da yapılan iftar programımıza katılarak birlik ve beraberliğimizi bütünleştirdiğimiz. menfaatleri ve korkuları için mevzi alanlara inat, milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyen "Vatanın, Ha Ekmeğini Yemişim, Ha Uğruna Kurşun" Diyebilen, Diyebilmiş ve Diyebilecek Türkiye Kamu Sen’in cefakâr ve yiğit temsilcileri saygıdeğer 1500'e yakın üyelerimiz ve ailelerine,

 

Programımıza katılarak bizleri onurlandıran MHP İl Başkanımız Sayın Melih Loş, MHP Osmaniye Milletvekilimiz Sayın Ruhi Ersoy, Osmaniye Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara, İl Ocak Başkanımız Hasan şahin Ceylan, MHP ilçe Başkanımız Sayın Ümmet Kaya ve yönetim kurulu üyelerine,

 

İlçe Ocak ve Vakıf başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çok değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine,

 

Programın hazırlanmasında emeği geçen sendikalarımızın kıymetli il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.

 

Bizi bu mübarek ayda, bu sofrada buluşturan davamız var olsun, Tanrımıza hamd olsun.

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır.” Sözü üzerine, varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ey büyük Atatürk! “Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklal.” Diyerek Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize, Türkiye Kamu Sen’liler ve Türkav'lılar olarak söz konusu vatan olduğunda göndere Bayrak, Hilale Yıldız olmaya söz veriyoruz.

 

Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı Ahmet Kandemir- Türkav Osmaniye İl Başkanı Çağrı Hörmet

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri