19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > OSEV'DE 4. DÖNEM YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

OSEV'DE 4. DÖNEM YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

04.12.2018 21:37 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Sevdalıları Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (OSEV) 4. olağan genel kurulunun ardından göreve seçilen Yürütme Kurulu üyeleri görev bölümü yaptı.
OSEV'DE 4. DÖNEM YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda Dönem Başkanlığı’na OGC Başkanı İsrafil Avcı getirildi. 

Dönem Başkan Yardımcıları Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Devrim Aksoy ile Mimarlar Odası Başkanı Halise Şen oldu. 

Ayrıca Osmaniye Ziraat Odası (OZO) Başkan Vekili Hüsamettin Keskiner Sekrterliğe,

Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener Saymanlığa, 

TÜRKAV İl Başkanı Çağrı Hörmet Teşkilatlanmadan Sorumlu Sekreterliğe, 
OFAD Başkanı Abdullah Gizlice Sosyal İşler Yöneticiliğine, 
Kamu-Sen İl Başkanı Ahmet Kandemir Proje Koordinatörlüğüne, 
TEMAD İl Başkanı Şenel Yıldız Halkla İlişkiler Koordinatörlüğüne, 
Kahramanmaraşlılar Derneği Başkan vekili Mahmut Bayrakçı STK’lar Koordinatörlüğüne, Malatyalılar Derneği Başkanı Hakan Eryol ise Basın Sözcülüğüne getirildi.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan OSEV Basın Sözcüsü Hakan Eryol, “Bilindiği gibi OSEV’in 4. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün yapıldı ve Yürütme Kurulu üyeleri belirlendi.

Bugünkü yapılan toplantıda da görev dağılımı oy birliği ile alındı. Toplantıda ayrıca OSEV’in ilerki günlerde yapmayı planladığı Proje Dosyasının hazırlanması, Federasyon Kurulmasının Görüşülmesi, 7 Ocak Kurtuluş Bayramı’nda etkinlik yapılması önerileri, OSEV’e üye kuruluşların etkinliklerine destek verilmesi, Platforma katılacak yeni üyelerin görüşülmesi, Protokol Ziyaretlerinin planlanması, Üye derneklere ziyaretlerin planlanması ve Tarım Organize Sanayi’nin kurulmasının görüşülmesi konuları ele alındı. 

Görüşmeler sonunda başkanlığını Hacer Karagöz’ün yaptığı Osmaniye Çölyak Derneği ile yine başkanlığını Hava Saçıkara Çetin’in yaptığı Osmaniye Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneği’nin de OSEV’e katılması oy birliği ile kabul edildi” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri