29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > OSEV, Terör Saldırısını Lanetledi

OSEV, Terör Saldırısını Lanetledi

15.12.2016 11:48 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Sevdalıları Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (OSEV) Yönetim Kurulu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nde (OGC) yaptığı açıklamada terör saldırısını lanetledi, şehitlerimizi rahmetle andı.
OSEV, Terör Saldırısını Lanetledi
14 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 10:30 da OSEV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gizlice OGC'de yaptığı açıklamada konuşmasına Aziz Türk Milleti ve Yiğit Osmaniyeliler! diye başlayarak, "Bir acımız dinmeden yenisini yaşadığımız sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Türkiye'nin Gözbebeği İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen hain saldırı, yüreğimizi dağlamıştır. Aziz Türk milletinin birliğine, bekasına ve bütünlüğüne yönelik bu vahşi saldırıyı yapanlar ve arkasındaki güçler bilsinler ki; Hiçbir zaman Türkiye'ye boyun eğdiremeyecekler ve aziz milletimizi yıldıramayacaklardır.


Ey terör örgütleri ve destekçileri! Hiç boşa heveslenmeyin, hevesleriniz kursaklarınızda kalacaktır. Çünkü sizin kahpece ve kalleşçe saldırılarınız, milletimizin mertliğini ve yiğitliğini kamçılamaktadır. Dostlarına karşı gönülleri Çukurova kadar engin ve sıcak olan Türk Milletinin, düşmanlarına karşı başları Gavurdağları kadar dik ve haşmetlidir" dedi.


Terörün dini, meşrebi, ırkı ve mezhebinin olmadığını ifade eden Gizlice, konuşmasında şunları söyledi: "Adı PKK, DHKP-C, PYD, YPG, DEAŞ, FETÖ ve ne olursa olsun, hepsi terör örgütüdür. Bunları destekleyen Emperyalist güçler, bu terör örgütlerinden daha kahpe ve insanlık düşmanıdırlar. Tarihte, terörle emeline ulaşan hiçbir örgüt görülmemiştir. Bundan sonra da görülmeyecektir. Hepimizi derin acılara gark eden bu terör saldırılarına karşı metanetli ve müteyakkız olmalıyız. Bugün her zamankinden daha fazla birlik ve dayanışma içinde olmak zorundayız. Ülkemizin demokrasi, hukuk, barış ve özgürlük ortamını hedef alan bu hain saldırılara karşı milli birlik içinde karşı durduğumuz sürece terör asla hedefine ulaşamayacaktır.


Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozdurmasın. Yiğitler ve Şehitler Diyarı Osmaniye'den sesleniyoruz: Ey terör örgütleri, onlara yardım edenler ve yataklık yapanlar, onlara arka çıkanlar ve göz kırpanlar şunu iyi bilin ki; gözümüz üzerinde, nefesimiz ensenizdedir. Hayata kasteden katiller ve kendi bedenlerini imha eden o aşağılık ruhları ölüme gönderen odaklar da hak ettikleri cevabı alacaklardır. Acımız büyüktür, ama yüreğimiz daha büyüktür.. Ak tebeşirle kara tahtaya vatan yazmasını bilen delikanlılarımız, gerektiğinde al kanıyla da kara toprağa vatan yazmaya hazırdır. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıyı yapan terör örgütlerini Allah'ın yardımıyla dize getireceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, terörün ve teröristin üstesinden gelecek maşayı tutan elleri kıracak, Oyunu bozacak dirayete ve cesarete sahiptir. Türk Milleti olarak bu canilerin peşini asla bırakmayacağız. Terör, bizden canlar alabilir, ama asla birlik ve beraberliğimizi değiştiremeyecektir. Osmaniye Sevdalıları Sivil Toplum Kuruluşları (OSEV) temsileri olarak; Bu insanlık suçu saldırıyı şiddetle lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden Kahraman polislerimize, diğer güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz Türk Milletine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Dualarımız ve desteğimiz 780.000 km karelik vatan toprağındaki vatan hainlerini, terör odaklarını temizlemek için mücadele veren güvenlik kuvvetlerimize, Suriye'de, Irak'ta mazlum milletlerin imdadına koşan Kahraman Mehmetçiklerimizedir. Her türlü terör saldırısına karşı Devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında, vatan hainlerinin karşısında olduğumuzu, bir olduğumuzu, iri olduğumuzu ve diri olduğumuzu saygı ile arz ederiz."

Ziyaret için OSEV yönetim kuruluna teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, bildiriyi imzalayarak destek verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri