19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ MİSAFİRHANEMİZ BİTMEK ÜZERE

KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ MİSAFİRHANEMİZ BİTMEK ÜZERE

01.02.2017 00:28 12 14 16 18 yazdır
Misafirhane inşaatımız son hızla devam ediyor. Biz hizmet ediyoruz. Çocuklarımız ve geleceğimiz için taş üstüne taş koyuyoruz.
KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ MİSAFİRHANEMİZ BİTMEK ÜZERE

Türk Eğitim-Sen tarafından 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Ankara'da faaliyete girmek üzere yapımına başlanan ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı bütün sendikalarımızın tamamının hizmetine sunulacak olan "KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ MİSAFİRHANEMİZ "in temeli 27.08.2016 tarihinde atılmıştı.


Yurt inşaatımız son hızla devam ediyor. Biz hizmet ediyoruz. Çocuklarımız ve geleceğimiz için taş üstüne taş koyuyoruz. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Onlar ne yapıyor Milli Eğitimlere TV taktırıp reklam yapıyorlar. Kadrolaşmak için kul hakkı yiyorlar. Doğru sendika Türk Egitim Sen destek ol, üye bul, üye ol.


Projenin mimarı Sayın Genel Başkanımız İsmail Koncuk başta olmak üzere emek veren bütün yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz.


16 katlı olarak planlanan öğrenci misafirhanemiz, kız ve erkek öğrenci yurtları olarak iki ayrı kısımdan oluşan yurdumuz  264 kız, 264 erkek olmak üzere toplam 528 öğrencinin her türlü barınma, toplantı, yemek, kafeterya, internet, kütüphane gibi ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip olacak.


Misafirhanemizin 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılına yetiştirilerek faaliyete girmesi planlanıyor.

 

Misafirhanemizin adresi; Anafartalar Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No 136 Altındağ/Ankara

Yol tarifi: Keçiören köprüsünden gelirken Kazımkarabekir Cad. başı karşısında Opet var. Yurdun yanında oto ünlü var(Yeni sanayi) Keçiören metrosuna 150 mt mesafede.

Sendikacılığın çok üstünde; Ankara'da bir Öğrenci Misafirhanesi yükseliyor. Sen de sendikacılık yap diyenlere ders, ibret ve nasihat olsun. Bizim eserlerimizi sadece akıl işi olarak göremezsiniz. Çünkü o eserin altında Kocaman Yürekler vardır. Koca Yüreklilerden Rabbim razı olsun.


Sevgili üyelerimiz Ankara'da  Türk Eğitim Sen Öğrenci Misafirhanesi var. Diğer illerde ise tüm şubelerimizin anlaştığı güvenilir temiz ve indirimli yurtlar var. Şu an tüm şubelerimiz yurt ve diğer sorularınızı çözmek için emrinizdedir. Diğer iller içinde çocukları için özel yurt arayışında olan üyelerimizin şubemizle irtibata geçmeleri gerekmektedir.


Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikalarımızın üyelerinin, Ankara'da eğitim öğretim gören çocuklarının yararlanacağı misafirhanemizin üniversitelerin açılış tarihine kadar yetişmesi için çalışmalar son hızla devam ediyor. İnşallah 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılına yetiştirilerek faaliyete girecektir. Misafirhanemizin  mefruşatı ve demirbaş malzemelerinin siparişleri verilmiştir.


Hayırlı bir iş'e girişilmiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız rahat bir ortamda barınma imkanı bulacaklar. Tarih burayı yapanlara şahitlik edecek ve burada kalan çocuklarımız ve onların yakınları bu teşkilata dua edecektir. Her zaman bu teşkilat dualarla anılacaktır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Böylesi yerlerin yapımına karar vermek bir cesaret işi ve ufuk meselesidir.


Türk Eğitim Sen Ankara Öğrenci Misafirhanesinin  yapımında öncülüğünü yapan Genel Başkanımız İsmail Koncuk'a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Şube Başkan ve Yöneticilerimize, Üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.


Türk Eğitim Sen Ankara Öğrenci Misafirhanesi, Türkiye Kamu-Sen ailesine hayırlı olsun.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri