19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > OMDER'den OGC'ye Ziyaret

OMDER'den OGC'ye Ziyaret

26.05.2017 01:25 12 14 16 18 yazdır
Kısa adı OMDER olan Osmaniye Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneği, Osmaniye Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu
OMDER'den OGC'ye Ziyaret


Ziyarette; OMDER'in kurucu başkanı Yaşar BALCI ve kurucu üyeleri;

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV)Osmaniye İl Başkanı Çağrı Hörmet,

Osmaniye Folklor Araştırma Derneği (OFAD) Başkanı Abdullah Gizlice,

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Osmaniye İl Başkanı Ahmet Kandemir'de hazır bulundular.

Ziyarette Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı; Kısa adı OMDER olan Osmaniye Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneğinin  kurulmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek madde bağımlılığının çok küçük yaşlara kadar indiğini madde bağımlılığı ile mücadelenin STK'larla da genişletilmesi gerektiğini vurguladı.

Dernek Başkanı BALCI; "OMDER'in sıradan bir STK faaliyeti içinde olmayacağı proje ve aksiyonlar ile ilkokul yaşına kadar inen madde bağımlılığı ile sıkı bir önleme mücadelesi verileceği konu ile ilgili kurum ve kuruluşlarımız ile ortak çalışmaların yapılması ilgili toplum dinamiklerini harekete geçirecek faaliyetler içinde olunacağı konjonktür ile ilgili gerekli bütün çalışmaların yapılacağını vurgulayarak Osmaniye'de madde bağımlılığı ile mücadele adına yapacağımız hayırlı ve güzel hizmetlerden dolayı derneğimize üye olmanızı, proje, fikir, eleştiri ve önerilerinizi bekliyoruz." dedi.

Maddeye Karşıyım Spora Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Sanata Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Okumaya Bağımlıyım. Maddeye Karşıyım Kültürüme Bağımlıyım. Maddeye Karşıyım Vatanıma Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Milletime Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Bayrağıma Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Osmaniye'me Bağımlıyım.

 

Asil Kanını Kirletme 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri