19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > OMDER GENEL KURULU YAPILDI

OMDER GENEL KURULU YAPILDI

13.08.2017 00:13 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Madde Bağımlılığı İle Mücadele ve Eğitim Derneği (OMDER)1. Olağan Genel Kurulunda yönetim ve denetleme kurulu üyeleri belirlendi.
OMDER GENEL KURULU YAPILDI

Osmaniye Madde Bağımlılığı İle Mücadele Ve Eğitim Derneği (OMDER) Kurucu Yönetim kurulu;

YAŞAR    BALCI - Başkan
ENVER    BOZDOĞAN - Başkan Yardımcısı
AHMET    KANDEMİR -   Sekreter
ALİ TURGAY    AKINCI - Muhasip
HAMİT ÇAĞRI    HÖRMET - Üye
ABDULLAH    GİZLİCE   - Üye
FATİH RÜŞTÜ    OKTAN - Üye  


Üyelerinin almış olduğu 27.07.2017 tarih ve 3 sayılı kararı gereği; toplantı günü, saati, yeri ve gündemi yönetim kurulunca tespit edilen dernek tüzüğüne göre genel kurul toplantısına katılma hakkı bulunan tüm üyelere yasal süre içerisinde SMS, WhatsApp, sosyal medya iletişim araçları ve gazete ilanıylabildirilerek, Derneğin ilk olağan genel kurul toplantısı 12.08.2017 tarihinde saat 14.00'da dernek yerleşim yerinde/ Yedi Ocak Mah. Akyar Cad. 12508 Sok. No:1 (Devlet Bahçeli Bulvarı Turkuaz Market yanı) Merkez/OSMANİYE (Türkiye Kamu Sen Osmaniye Şubesi) adresinde başlamıştır.

 

Gündemin 1. maddesi gereğince; yönetim kurulu üyeleri tarafından kimlik kontrolleri yapılarak toplantı yerine alınan, derneğe kayıtlı ve toplantıya katılma hakkı bulunan 48 üyenin 33'ünün katılımı ile toplantı ve gündemi için çoğunluk sağlandığının tespit edildiğini yönetim kurulu adına dernek başkanı Yaşar BALCI açıklayarak toplantının açılışını yapmış ve açılış konuşması sonrasında duyurusu yapılan aşağıda sunulan gündem başlıkları, değişiklik önerisi olmaksızın oybirliği ile aynen kabul edilmiştir.

 

1.    Olağan Genel Kurul Toplantı Gündemi:

 

     1- Yoklama ve açılış,

     2- Divan heyeti seçimi,

     3- Divanın gündemi okuması ve oylanması,

     4- Konuşmalar,

     5- Dernek zorunlu organların seçimi,

     6- Tüzük değişikliği,

7-    Dilek, temenniler,

8-    Kapanış.

 

Gündemin 2. maddesi gereğince; divan başkanlığı seçimi yapılmış, divan başkanlığına verilen bir önerge ile Bünyamin KILIÇKIRAN, başkan vekilliğine Münir GÜREL, yazman olarak ta Fatih Mehmet GİZLİCE oy birliği ile aday gösterilerek seçilmişlerdir.

 

Gündemin 3. maddesi gereğince; divanın gündemi genel kurul tarafından oybirliği ile onaylanmıştır.

 

Gündemin 4. maddesi gereğince; söz alan Dernek Kurucu Başkanı Yaşar BALCI derneğin kuruluş sürecini amaç ve hedeflerini içeren bir konuşma yaparak 1. Olağan Genel Kurulana katılanlara teşekkür etmiştir.

 

Gündemin 5. maddesi gereğince; 1. Olağan Genel Kurulu için yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçilerek, divan başkanlığına sunulan tek liste yapılan oylama sonucunda;

 

YÖNETİM KURULU (ASIL)

 

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

1

YAŞAR BALCI - Başkan

1

CELİL ÖZDEMİR

2

ENVER BOZDOĞAN - Başkan Yardımcısı

2

AHMET YILMAZ

3

AMET KANDEMİR - Sekreter

3

ABDURRAHMAN ÇEKER

4

HAMİT ÇAGRI HÖRMET - Sayman

4

ADNAN KARACA

5

GÖKHAN KIRAÇ - Üye

5

YAHYA ÇALIK

6

SİBEL COŞKUN - Üye

6

FERAMUZ AKBIYIK

7

ALPTUĞ KÖKEN - Üye

7

MEHMET GÖK

DENETLEME KURULU (ASIL)

 

DENETLEME KURULU (YEDEK)

1

ABDULLAH GİZLİCE - Başkan

1

MESUT KALAY

2

FATİH RÜŞTÜ OKTAN - Üye

2

TAHSİN ŞENTUT

3

AHMET YÜCE - Üye

3

SELÇUK AYAS

 

Yönetim ve denetim kurullarına yukarıda isimleri yazılı kişiler oybirliği ile seçilmişlerdir.

 

Gündemin 6. maddesi gereğince; divan başkanlığına verilen bir önerge ile Osmaniye Madde Bağımlılığı İle Mücadele ve Eğitim Derneği (OMDER) Tüzüğünün "Üye Olma Hakkı Ve Üyelik İşlemleri" başlıklı 3. maddesi 2. fıkrası ve "Derneğin Gelir Kaynakları" başlıklı 12. maddesi 1. fıkrasında değişiklik yapılması teklifi genel kurul tarafından oybirliği ile onaylanmıştır.

 

Gündemin 7. maddesi gereğince; dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmayınca divan başkanı genel kurula teşekkür ederek gündemin 8. maddesi gereğince toplantıyı kapatmıştır.



Maddeye Karşıyım Spora Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Sanata Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Okumaya Bağımlıyım. Maddeye Karşıyım Kültürüme Bağımlıyım. Maddeye Karşıyım Vatanıma Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Milletime Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Bayrağıma Bağımlıyım, Maddeye Karşıyım Osmaniye'me Bağımlıyım.

Osmaniye'de madde bağımlılığı ile mücadele adına yapacağımız hayırlı ve güzel hizmetlerden dolayı dernegimize üye olmanızı, proje, fikir, eleştiri ve önerilerinizi bekliyoruz.

Asil Kanını Kirletme

YAŞAR BALCI

Osmaniye Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneği OMDER Başkanı


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri