20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > OKÜ'DE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPILIYOR

OKÜ'DE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPILIYOR

15.03.2015 23:00 12 14 16 18 yazdır
OKÜ'de Kazanımlarımız devam ediyor. 2014 Yılı Ekim ayı Kurum İdari Kurul toplantılarında dile getirdiğimiz Kreş ve Gündüz Bakımevi talebimizde mutlu sona gelindi.
OKÜ'DE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPILIYOR
Yaklaşık iki yıldır dile getirdiğimiz ve son olarak 2014 yılı Ekim ayı Kurum İdari Kurul toplantılarında anlaşma sağlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi talebimizde mutlu sona gelindi.

OKÜ Rektörlüğü tarafından gerekli çalışmalar ve izinler alınarak proje çalışmaları tamamlanmış ve ihaleye çıkılmıştır. İhale kapsamında Kreş ve Gündüz Bakımevinin içerisinde bulunduğu sosyal tesis yapımına ihale işlemlerinin bitimine müteakip başlanacaktır. Tahmini olarak sosyal tesislerin yapımının bir yılda bitirilmesi planlanmaktadır.

Kreş ve gündüz bakımevi kazanımının elde edilmesinde emeği olan OKÜ Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Fatih Mehmet GİZLİCE ve Yönetim Kurulu üyelerimize ve desteklerini esirgemeyen OKÜ Rektörü Orhan BÜYÜKALACA'ya teşekkür ederiz.

Yapılacak olan sosyal tesislerin Osmaniye Korkut Ata Üniversite'si çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ederiz. Türk Eğitim-Sen olarak OKÜ'de kazanımlarımız devam edecektir.

Yapılacak Olan Sosyal Tesisden Bir Görünüm:






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri