19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

24.11.2017 10:36 12 14 16 18 yazdır
Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve ögretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
Dünyanın en kutsal mesleğine sahip öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ana kucağından okul yollarına yürümeye başladığımız ilk günden itibaren, sevgisi ve sonsuz şefkatiyle bizi sarıp sarmalayan, bilgileriyle geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimiz sayesinde şimdi bilinçli, bilgili ve başarılı birer bireyiz.

Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

24 Kasım, Ulu Önder Atatürk'ün millet mektepleri başöğretmenliği unvanı aldığı gündür.

Bütün insanları yetiştiren öğretmenlerimizdir. Birçok şeyi unuturuz ama öğretmenlerimizi asla unutmayız, unutmamalıyız. Ama ülkeyi yönetenler öğretmenleri unuttular. Öğretmenlik mesleği itibar kaybederken, bu itibarı yeniden ayağa kaldırmak adına bir çalışmaları da olmadı. Tüm kamu çalışanlarına saldırılar olduğu gibi öğretmenlerimize de saldırılar oldu. Bütün bunlar belki geçmişte hiç yaşamadığımız olaylardı ama bugün bunları fazlasıyla yaşıyoruz. Böyle bir ortamda 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.

Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı

Ahmet KANDEMİR


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri