16 Nisan 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > ÖĞRETMEN AİLESİ PARÇALANMASIN

ÖĞRETMEN AİLESİ PARÇALANMASIN

27.01.2016 21:09 12 14 16 18 yazdır
TÜRK EĞİTİM-SEN "ÖĞRETMENAİLESİ PARÇALANMASIN" BAŞLIĞIYLA SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU.
ÖĞRETMEN AİLESİ PARÇALANMASIN

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un öğretmen ailelerinin parçalanmaması, aile bütünlüğünün korunması, çocukların gözü yaşlı kalmaması için sosyal medyada başlattığı eylem dün akşam Türkiye gündemine oturdu. 
26 Ocak 2016 tarihinde saat 21:00'da 'ÖğretmenAilesi Parçalanmasın' başlığı ile gerçekleşen eylemde eğitimciler onbinlerce twitle ile MEB'e çağrıda bulundu. Türk Eğitim-Sen'in 'ÖğretmenAilesi Parçalanmasın' eylemi kısa sürede Türkiye gündeminde ilk beş'e giren konu başlığı oldu. Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı'nın özür grubu tayinlerinde il dışı ve il içinde ilçe emri hakkına yer vermemesi öğretmenlerimizi mağdur etmiş, öğretmenlerimiz ailelerine kavuşamamıştır. 
Genel Başkan Koncuk da twitter da şu mesajlara yer verdi:
ÖğretmenAilesi Parçalanmasın MEB'in öğretmenin dostu olup olmadığını görelim. Sözümüz sizedir, Sayın Avcı, YANILTMAYIN.
ÖğretmenAilesi Parçalanmasın Bu ülkede, aile bütünlüğü, anne, baba sevgisini, saygısını öğretecek olan MEB aile bütünlüğünü önemsemiyorsa...
ÖğretmenAilesi Parçalanmasın uyuyan sendikaların da kısa zamanda uyanmasını dileriz. Bilhassa yetkiliyim diyenlerin bir de etkisini görsek.
Eylemimize duyarsız kalmayan, twitleri ile destek olan tüm eğitimcilerimize teşekkür ederiz. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın bu çığlıkları duymasını ve öğretmen ailelerini ivedilikle birleştirmesini istiyoruz.  
 
 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri