29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Nevşehir'den Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir'den Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

12.04.2017 12:15 12 14 16 18 yazdır
Nevşehir Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen İl Başkanımız Mustafa Uğur ve beraberindeki heyet hemşehrileri Prof. Dr. Murat Türk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Nevşehir'den Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'e memleketi Nevşehir'den misafirleri geldi. 


Nevşehir Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen İl Başkanımız Mustafa Uğur ve beraberindeki Şube Sekreteri Nail Demirtaş, Şube Mali Sekreteri İlhami Genç'ten oluşan heyet hemşehrileri Prof. Dr. Murat Türk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ziyarette Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Osmaniye İl Başkanı Ahmet Kandemir, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Tahsin Şentut, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Türk Eğitim Sen Başkanı Fatih Mehmet Gizlice, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Buğra Çelik'te bulundular. 


Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette Rektör Prof. Dr. Murat Türk'e kırmızı beyaz çiçeklerden oluşan bir buket takdim ederek yeni görevinde başarılar dileyen Uğur, "Nevşehirli bir eğitimcinin, bir akademisyenin bir üniversiteye rektör olarak atanması haliyle en fazla Nevşehir'deki bir eğitim sendikası olan Türk Eğitim-Sen'i herkesten çok mutlu etmiştir. Prof. Dr. Murat Türk hocamız bütün Nevşehirlilerin göğsünü kabartmış, gurur duymalarını sağlamıştır. Kendisine bizi misafir olarak kabul ettiği ve samimi tavırlarıyla ağırladığından ötürü teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.


Nevşehir'den ilk kez bir heyetin kendisine hayırlı olsun ziyaretinde geldiğini belirterek Mustafa Uğur ve heyetine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Murat Türk, "Eğitimci hemşehrilerimin Nevşehir'den Osmaniye'ye gelerek beni nazik ziyaretleriyle onurlandırmalarından ve mutlu etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Doğduğumuz topraklardaki insanlarımızın bizleri izlemeleri, bizim güzel haberlerimizden gurur duymaları elbette ki bizim atandığımız üniversitede ve şehirde güzel hizmetlere imza atmamız için daha çok çalışmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. İnşallah çalışma arkadaşlarımızla devletimize, milletimize bağlı kalarak, değerlerimize her zaman sahip çıkarak atandığımız makamda var gücümüzle çalışarak onlara her daim güzel haberler vermeye devam edeceğiz" dedi.


Mustafa Uğur, ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Murat Türk'e Nevşehir'in yöresel lezzetleri olan kabak çekirdeği ve kuru üzüm hediye etti.


 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri