İlçe, Üniversite ve Yurt-Kur Temsilciliklerimiz Görevlendirildi

Milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyerek, zulmün karşısında sıradağlar gibi duran ; Kimsesizin kimsesi, Çaresizin çaresi, Mazlumun sesi, Haksızlığın karşısında ELİF gibi dik, hakkın yanında VAV gibi mütevazı olan temsilcilerimiz var olsun.
Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şubesi sendikal çalışmalarını;

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu ve Bağlantılı Kanunlar olan 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu, 5253 sayılı Dernekler Kanunu, 4721 sayılı Kanunu Türk Medeni Kanunu ve bu kanunlara bağlı ilgili yönetmelikler, Türk Eğitim Sen Tüzüğü, Türk Eğitim Sendikasının Tüzüğe bağlı olarak yayımladığı iç yönetmelikler ile Türk Eğitim Sen Genel Merkezinin emir, talimat, açıklamaları doğrultusunda, yetkili temsilciler kurullarımızla yaptığımız istişareler sonrasında Şube Yönetim Kurulu kararlarımız ile yürütmektedir.



Bu bağlamda;

Türk Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından "Cesur Yüreklerle, Onurlu Geçmiş, Umutlu Gelecek" temasıyla 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Eğitim ve İstişare Toplantısı düzenlenmiştir. Bu toplantıda Genel Başkanımız İsmail KONCUK'la yapmış olduğumuz özel istişarede ilimizdeki İlçe, Üniversite, Yurt-Kur ve İşyeri Temsilciliklerine;


Türk Eğitim-Sen Tüzüğümüzün "İl, İlçe, Üniversite ve İşyeri Temsilciliği" başlıklı 49. maddesi 2. fıkrasındaki; "İl, ilçe ve üniversite temsilcileri, üyeler arasından seçilir, Şube Yönetim Kurulu'nun teklifi ile Merkez Yönetim Kurulu tarafından görevlendirilir." hükümleri,


Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi Yönetim Kurulu'nun 18.08.2017 tarih ve 122 sayılı kararı ile onaylanarak yürürlüğe giren Türk Eğitim-Sen Seçim Yönetmeliğinin "İlçe ve Üniversite Temsilciliği Seçimi" başlıklı 11. maddesindeki; "İlçe ve üniversite temsilcileri; en az üç en fazla beş kişi olmak üzere üyeler arasından; temsilci ile mali ve teşkilatlanmadan sorumlu iki yardımcı seçilir. Yönetimin beş kişi olması halinde diğer iki kişi yönetim kurulu üyesi olarak anılır. Bağlı bulunduğu şube yönetim kurulunun teklifi ve Merkez Yönetim Kurulu onayı ile atanır." hükümlerine istinaden;


Mevcut yönetim kurullarının başarılı olmaları, uyum içinde çalışıyor olmaları nedeni ile atama/görevlendirme yapmak isteğimizi arz ettik. Genel Başkanımızın, "yönetim kurulu kararı alarak, atama onayını genel merkeze yazınız." talimatı üzerine Antalya'ya toplantısından Osmaniye dönüş sonrasında 04/12/2017 tarih ve 13 sayılı Şube Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile;

Sumbas İlçe Temsilciliğine;

İLÇE BAŞKANI HALİL CAHİT ESER
İLÇE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCISI TANSU ÖZBİÇER
İLÇE TEŞKİLATLANMA İŞLERİ BŞK.YRD. HAKAN GÖZÜKÜÇÜK
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA KOZACIOĞLU
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI LALEHAN OĞUZHAN

Kadirli İlçe Temsilciliğine;

İLÇE BAŞKANI HALİM HALLAÇ
İLÇE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCISI KÜRŞAT HASANEFENDİOĞLU
İLÇE TEŞKİLATLANMA İŞLERİ BŞK.YRD. DURAN ERKAYIRAN
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI NECATİ SEMERCİOĞLU
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI SÜLEYMAN KIRPIK

Düziçi İlçe Temsilciliğine;

İLÇE BAŞKANI AHMET KIRAÇ
İLÇE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCISI YUNİS YILMAZ
İLÇE TEŞKİLATLANMA İŞLERİ BŞK.YRD.ALİ TUZCU
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇÖMEZ
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI DAVUT ÇAM

Bahçe İlçe Temsilciliğine;

İLÇE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN
İLÇE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCISI ALPER ALTUNOK
İLÇE TEŞKİLATLANMA İŞLERİ BŞK.YRD.MUSTAFA İBA
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI İBRAHİM KILINÇ
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ATCI

Hasanbeyli İlçe Temsilciliğine;

İLÇE BAŞKANI CÜNEYİT MİNİK
İLÇE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCISI İSA DOĞ
İLÇE TEŞKİLATLANMA İŞLERİ BŞK.YRD. SONGÜL ATMACA

Toprakkale İlçe Temsilciliğine;

İLÇE BAŞKANI HAMZA KILIÇ
İLÇE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCISI KURTCEBE POLAT
İLÇE TEŞKİLATLANMA İŞLERİ BŞK.YRD. HASAN KOCALAR
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET AKİF ÖZKAPLAN
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA KARAHANLI

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Temsilciliğine;

ÜNİVERSİTE BAŞKANI FATİH MEHMET GİZLİCE
ÜNV. MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA FEDAİ ÇAVUŞ
ÜNV. TEŞKİLATLANMA İŞLERİ BŞK.YRD. YUSUF BUĞRA ÇELİK
ÜNV. BAŞKAN YARDIMCISI ŞEYDA ÖZLEM CİHAN
ÜNV. BAŞKAN YARDIMCISI ÖMER KARAASLAN

Yurt-Kur Temsilciliğine;

YURT-KUR BAŞKANI YAŞAR TATLI

Atanmaları için genel merkeze onaya sunulmasına karar verilmiş, 05/12/2017 tarih ve 67 sayılı yazımız ile bu kararımız genel merkeze onaya gönderilmiştir.


Türk Eğitim Sen Genel Merkezimizin 12.12.2017 tarih ve 889 sayılı onay yazısı (Bu yazı Şubemize kargoyla gönderildiğinden gelen evrak defterimize 13/12/2017 tarihinde kayıt edilmiştir.) ile ilimizdeki İlçe, Üniversite ve Yurt-Kur temsilciliklerimize 04/12/2017 tarih ve 13 sayılı Şube Yönetim Kurulu kararımızda belirtilen üyelerimiz atanmış/görevlendirilmişler ve yine Genel Merkezimizin Rektörlük, İl Dernekler Müdürlüğü ve Kaymakamlık makamlarına yazmış oldukları yazılar ile yasal bildirimler yapılmış olup görevlendirilen arkadaşlarımız görevlerine başlamışlardır.

Şube Başkanından işyeri temsilcisine kadar bu çatı altında, menfaatleri ve korkuları için mevzi alanlara inat, Milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyerek, zulmün karşısında sıradağlar gibi duran ; Kimsesizin kimsesi, Çaresizin çaresi, Mazlumun sesi, Haksızlığın karşısında ELİF gibi dik, hakkın yanında VAV gibi mütevazı olan beraber yürüdüğümüz tüm temsilcilerimize yeni çalışma döneminde başarılar diler saygılarımızı sunarız.

 

Türk Eğitim Sen Osmaniye Şube Başkanı

Ahmet Kandemir


22.12.2017 13:45
YORUMLAR
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.