YEMİN TAZELEDİK

Andımızla bize tekrar yemin tazeleten ilkokul 4. sınıf öğrencimiz yarınımız geleceğimiz olan Cemre ERKEK'e minnettarız.

Bu ülkenin çocukları; “Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak... O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak.” diyerek arşı titretir ve “Türk’üm, Doğruyum Çalışkan’ım” diye başlayan en sonunda da Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun “Ne Mutlu Türk’üm diyene” diyerek her gün yemin eder.

Kendi ülkesinde Kunta Kinte muamelesi yapılarak zulme uğrayan fakat menfaatleri ve korkuları için mevzi alanlara inat, milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyen “Vatanın, Ha Ekmeğini Yemişim, Ha Uğruna Kurşun” diyebilmiş, diyebilen ve diyebilecek Türkiye Kamu Sen’in cefakâr ve yiğit temsilcileri; 7 yaşında yağmurun altında soğukta titreyerek “Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun” diyerek yemin etmişlerdir.

YEMİN TAZELEDİK FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ


Türk kimliğini yok etme gayreti içinde, her türlü fitneye başvuranlara inat, biz işte burada bir kez daha haykırıyoruz zorunuza gitsin ya da gitmesin; “Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın. Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın" dizelerindeki ilahi adalete sığınarak diyoruz ki; o Bayrak orada duracak, o Atatürk orada duracak, kaidesinde "Ne mutlu Türküm diyene" yazacak, yine hava soğuk olacak ve yine yağmur yağacak ve yine biz yediden yetmişe titreyerek varlığımızı Türk varlığına armağan edeceğiz.


Andımızla bize tekrar yemin tazeleten ilkokul 4. sınıf öğrencimiz yarınımız geleceğimiz olan Cemre ERKEK'e minnettarız. 



19.04.2019 12:03
YORUMLAR
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.