19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK Göreve Başladı

Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK Göreve Başladı

16.01.2019 16:06 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK göreve başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK Göreve  Başladı
"Bakanlığımızın takdirleriyle bugün itibarıyla bölgemizin güzide şehri Osmaniye’mizde Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Osmaniye’ye geldiği tarih olan 16 Ocak’ta göreve başlamış olmam da benim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Rahime Hatun, Kadir Çavuş, Nacar Ökkeş, Hacı Ali Bey ve ismini sayamadığım daha nice kahramanları yetiştiren, kaleler ve şehitler şehri Osmaniye’de göreve başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Birliğin ve dirliğin sembolü Osmaniye’nin öneminin farkındayım." diyerek göreve başladıgı ilimizin kurtuluş destanıyla açıklama yapan milli eğitim müdürümüz Sayın Aydın ALPAK'a;

Haliç Önlerinde "Ya O Beni, Ya Da Ben Onu Alacağım" Diyen Sultan Mehmet’in Kararlılığı,
Osmaniye'de Rahime Hatun Cesareti, Dörtyol’da Fransız’a Sıkılan İlk Kurşunun Tetiği, Maraş'ta Sütçü İmam’ın Namusu, Antep'te “Mavzer omuzuma yük, Ben yumruklarımla dövüşeceğim, Yumruklarım memleket kadar büyük” diyen Şahin Beyin "Cesedimi Çiğnetmeden Antep'i Çiğnetmem" Andı, İzmir'de Yunan'a Hasan Tahsin'in Sıktığı Kurşun,  Çukurova'nın Çanakkale'si Mamure de şehit düşen Kaymakam Saim'in kanı, Sarıkamış'ta Donan Doksan Bin Şehit, Çanakkale'de "Size Taarruzu Değil, Ölmeyi Emrediyorum" Diyen Ulu Önderdeki İrade olarak hoşgeldiniz diyoruz.







Göreve başlayan milli eğitim müdürümüz Osmaniyemizin "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Osmaniye’ye geldiği tarih olan 16 Ocak’ta göreve başlamış olmam da benim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur." diyerek aşagıdaki açıklamayı yapmıştır.


Kıymetli Osmaniyeliler,

 

Bakanlığımızın takdirleriyle bugün itibarıyla bölgemizin güzide şehri Osmaniye’mizde Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Osmaniye’ye geldiği tarih olan 16 Ocak’ta göreve başlamış olmam da benim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur.


Rahime Hatun, Kadir Çavuş, Nacar Ökkeş, Hacı Ali Bey ve ismini sayamadığım daha nice kahramanları yetiştiren, kaleler ve şehitler şehri Osmaniye’de göreve başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Birliğin ve dirliğin sembolü Osmaniye’nin öneminin farkındayım.


Bugüne kadar Osmaniye’de görev yapmış İl Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Onların bugüne kadar Osmaniye’mize yaptıkları hizmetlerin takdire şayan olduğunu, hizmet aşkıyla başlattıkları çalışmaların, eğitimin daha da kaliteli hale getirilmesi için Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesindeki hedefleri doğrultusunda devam edeceğinin bilinmesini isterim.


23 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’la birlikte açıklanan ‘2023 Eğitim Vizyonu’ geleceğe olan umutlarımızı daha da artırmıştır. 21. Yüzyılın Türk yüzyılı olacağına inancımız tamdır. Bu anlayışla bilimsel bilgiyle donanmış, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi, teknolojiyi yönetebilen ve üretebilen, özgün düşünebilme becerisi olan bununla birlikte milli ve manevi duyguları özümseyen bireyler yetiştirmek zorunluluğumuzdur. 21. Yüzyılda bu dönüşümü gerçekleştirmek, gelecek nesillere olan borcumuzdur.

 

Osmaniye’mizde eğitimin bütün paydaşları olarak birlik ve beraberlik içinde sevgi anlayışıyla hizmet etmek düsturumuz olacaktır. Görev sürem boyunca, öğretmen ve idarecilerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli yöneticilerinin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının ve tüm halkımızın, Osmaniye’yi bir adım daha öteye taşıma adına bana destek olacaklarına inanıyor, şahsım ve ailem adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

                                                                                                         

 

Aydın ALBAK

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri