29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > KANDEMİR'DEN VALİ COŞKUN'A "TANKLA GÜREŞEN TÜRK PEHLİVAN MUSTAFA TABLOSU"

KANDEMİR'DEN VALİ COŞKUN'A "TANKLA GÜREŞEN TÜRK PEHLİVAN MUSTAFA TABLOSU"

25.10.2017 16:59 12 14 16 18 yazdır
Kandemir, Vali Ömer Faruk Coşkun'a günün anısı olarak Osmaniye'nin kurtuluş mücadelesi kahramanlarından Tankla Güreşen Türk Pehlivan Mustafa'nın tablosunu hediye etti.
KANDEMİR'DEN VALİ COŞKUN'A


Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Sendikaları ziyaret etti.
Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Ahmet Kandemir tarafından kapıda karşılanan Vali Coşkun, ziyareti sırasında Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Ahmet Kandemir, Türk Büro-Sen İl Başkanı Beyazıt Aslan, Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Başkanı Hanifi Şen, Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Fatih Üstüner, Türk Haber-Sen İl Temsilcisi Mehmet Pektuzlu, Türk Enerji-Sen İl Temsilcisi Ercan Polat, Türk Emekli-Sen İl Temsilcisi Enver Üste, Türk Tarım Orman-Sen İl Temsilcisi Mehmet Gök, Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Mehmet Tülü ve Türk Ulaşım-Sen İl Temsilcisi Ahmet Şanal ile bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.


VALİ COŞKUN: "SENDİKALAR, ÇALIŞMA HAYATININ VAZGEÇİLMEZ KURUMLARIDIR"



Ziyaret sırasında konuşan Vali Coşkun, sendikaların çalışma hayatında vazgeçilmez kurumlardan olduğunu ifade ederek, sendikaların üyelerinin haklarını savunmak, çalışanlar arasında dayanışmayı sağlamak gibi görevler üstlendiğini söyledi. Vali Coşkun, sendikalara çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerine son verdi.


TANKLA GÜREŞEN TÜRK PEHLİVAN MUSTAFA


Vali Ömer Faruk Coşkun'a günün anısı olarak Osmaniye'nin kurtuluş mücadelesi kahramanlarından Tankla Güreşen Türk Pehlivan Mustafa'nın tablosunu hediye eden Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Ahmet Kandemir de Vali Ömer Faruk Coşkun'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 


Hasan KILIÇ


Tankla Güreşen Türk videosunu izlemek için tıklayınız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri