19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > KAMU SEN GENEL BAŞKANI OSMANİYE'YE GELDİ

KAMU SEN GENEL BAŞKANI OSMANİYE'YE GELDİ

03.07.2018 21:11 12 14 16 18 yazdır
Kamu Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci;Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'la birlikte Osmaniye'ye geldi.
KAMU SEN GENEL BAŞKANI OSMANİYE'YE GELDİ

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) yaşanan silahlı saldırıda Osmaniye 26. Dönem MHP Milletvekilimiz Doç Dr Ruhi Ersoy'un Abisi Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy Abimiz uğrağı silahlı saldırı sonrası vefat etmiş aynı saldırıda Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Aksoy abimiz ise yaralanmıştı,Yaşanan bu saldırın ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kamu Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan Osmaniye'ye geldi.

Vali Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret eden heyet, saldırıyla ilgili bilgi aldı.


Çıkışta açıklama yapan Hisarcıklıoğlu, yaşanan olayın çok üzücü olduğunu belirterek, "Gerek odamızda olması, gerek oda yönetim kurulu başkan yardımcımız Hasan Bey'in rahmetli olması, gerek başkanımızın yaralanması ayrıca bizi üzen bir faktör oldu. Hem taziyede bulunmak hem bilgi almak için Sayın Valimizi ziyaret ettik. Buradan sonra hastamızı ziyaret edeceğiz. Daha sona taziye evine geçerek, taziyelerimizi bildireceğiz. Osmaniye'nin böyle bir olayla anılması iyi bir şey değil." diye konuştu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri