28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Kadirli Okul Gezilerimiz Başladı

Kadirli Okul Gezilerimiz Başladı

04.10.2016 17:09 12 14 16 18 yazdır
Kadirli İlçemizde yeni göreve başlayan okul yöneticilerimizi ve yeni açılan okulları kapsayan okul gezilerimizi başlattık.
Kadirli Okul Gezilerimiz Başladı


03.10.2016 tarihinde Şube Başkanımız Ahmet Kandemir,  Şube Başkan Yardımcımız ve Kadirli İlçe Başkanımız Halim Hallaç ile birlikte aşağıdaki okulları ziyaret etmişlerdir.


Bu kapsamda okullarımızda yeni göreve başlayan tüm yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar dileri.

Ali Mümtaz Sayman Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan İbrahim Kara kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.





Mehmet Nuri Arıoğlu Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan Ömer Gürsoy kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.




Kadirli İmam Hatip Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan İsmail Yelkeser kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.




Kadirli Fen Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atanan Ali Ulvi Tamer ağabeyimize yeni görevinde başarılar dileriz.




Kadirli 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen İbrahim Dörtgöz kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.




Kadirli Atatürk Mesleki ve Teknik Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atanan Zafer Tamer kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.





Fatma Kutlu Köksal Ayvacı Anaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan Kamile Çakar hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.




Kadirli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığına atanan Sumbas İlçe Başkanımız Levent BİNİCİ kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.





Koçlu İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan İsmail Yılmaz kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri