28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Halim HALLAÇ'tan basın açıklaması

Halim HALLAÇ'tan basın açıklaması

25.06.2015 01:22 12 14 16 18 yazdır
Halim HALLAÇ'tan basın açıklaması
Halim HALLAÇ'tan basın açıklaması
Türk Eğitim-Sen Kadirli İlçe Başkanı olarak üyelerimizin hakkını korumak, onlara yapılan mesnetsiz iddialara cevap vermek , bunun için basın açıklaması yapmak benim asli görevimdir. Üyelerimizi sendika başkanı olarak şahsımla işbirliği yaparak soruşturma dosyalarını siyasallaştırdığını iddia edeceğinize, ortada suç varsa gereğini yapmak yetkililerin görevidir. Şunun özellikle bilinmesini isterim ki biz kanunların çizdiği yasal alanda sendikacılık yapmaktayız. Meslek hayatını siyasi iradenin arkasına sığınarak idarecilik yaparak bugünlere geldiniz. Her gelene ağam , her gidene paşam diyerek koltuklarında otuz yılı deviren idarecilere sesleniyorum. Gittiğiniz yol yanlıştır, bu memleket sizin eğitimciliğinizin ne olduğunu çok iyi bilir, iki kere ikinin dört ettiğini bilmeyecek kadar alan bilgisi ile yaptığınız mesleğiniz ile , okul aile birliği hesaplarında beş kuruş olmayınca o okulları nasıl terk ettiğinizi, paralı okullara müdür olabilmek için her şeyden nasıl taviz verdiğinizi, geceleri hangi siyasinin evinin önünde nöbet tuttuğunuzu, hangi siyasetçiyi evlerinize getirip alkış tuttuğunuzu da çok iyi bilir.
Siyasi erki arkanıza alarak her şeyi yapacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yanlış hesap Türk Eğitim-Sen'den döner bunu unutmayın. Bizi hala tanıyamadıysanız tekrar hatırlatayım.
Aşılmaz denen yolları
Aşan biz
Geleceğe vurulmak istenen prangaları
Koparıp atan bizdik.
Görmeyen göze göz
Duymayan kulağa kulak
Söyleyemeyen dile dil
Zulme rıza göstermeyen bizdik.
İnandık iman ettik
Dil ile ikrar kalp ile tasdik ettik.
Amentüye sığınan biz
Besmeleyle başlayan bizdik.
Hamuru sevgi
Duası göz yaşı olan biz
Çaresizliğe çare bizdik.
Haksızlık karşısında susmayan
Hakkı tutup kaldıran biz
Sabır tespihine dizilen bizdik.
Yol onun varlık onun
Yüz üstü sürünene
Sırt veren bizdik.
Çileye talip olan biz
Gerçek mutluluğa kapı açan bizdik.
Halim HALLAÇ
TES OSMANİYE ŞUBE BŞK. YRD.
TES KADİRLİ İLÇE BAŞKANI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri