16 Nisan 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > GÜZELCE KARAKOLUNA ZİYARET

GÜZELCE KARAKOLUNA ZİYARET

25.03.2018 20:37 12 14 16 18 yazdır
Karakol Komutanımızın Genel Başkanımız Talip GEYLAN ile karşılaştığı an: “Biliyoruz sizleri. Sendika isminizin başında TÜRK var. Ziyaretiniz gücümüze güç kattı, bizlere moral verdi." demiştir.
GÜZELCE KARAKOLUNA ZİYARET

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN; Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar ŞAHİNDOĞAN ve Selahattin DOLGUN, Adana1 nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet GİRGEÇ, Adana 2 nolu Şube Başkanı Ferhat UTLU, Adana 3 nolu Şube Başkanı Rıfat ÇELİK, Osmaniye Şube Başkanı Ahmet KANDEMİR, Hatay 1 nolu Şube Başkanı Ömer  SOLGUN, Hatay 2 nolu Şube Başkanı Yavuz Selim YANIK, Hatay 2 nolu eski Şube Başkanı Ahmet AKÇA ve yönetim kurulları, Türk Eğitim Sen Osmaniye, Adana ve Hatay şubeleri yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları başkan ve üyeleri ve çok sayıda Türk Eğitim Sen üyesi ile birlikte, Zeytin Dalı Harekatına ve Mehmetçiklerimize destek vermek, incelemelerde bulunmak, sendikamızın ülke güvenliği ile ilgili konulardaki duyarlılığını göstermek ve o bölgedeki eğitim çalışanlarıyla bir araya gelmek için Hatay (Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı) ve Kilis’e ziyarette bulunmuşlardır.


Adana ilinden hareket edilen Afrin Sınırına Yolculukta Kırıkhan İlçesi Güzelce Karakolun’da Askerlerimiz ziyaret edilmiştir.


TÜRK EĞİTİM SEN AFRİN’DE MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDA


Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve beraberindeki heyet; Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve Mehmetçiğe moral için Kırıkhan İlçesi Güzelce Karakolun’da Askerlerimiz ziyaret edilerek Büyük Türk Milleti ve Türk Ordusunun yanında olduğumuzu tekrar haykırdık.


Karakol Komutanımızın Genel Başkanımız Talip GEYLAN ile karşılaştığı an: “Biliyoruz sizleri. Sendika isminizin başında TÜRK var. Ziyaretiniz gücümüze güç kattı, bizlere moral verdi." demiştir.


Ardından Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN; “Türk Eğitim-Sen olarak, amasız, fakatsız, lakinsiz Devletimizin, Milletimizin ve Mehmetçiğimizin yanındayız. Türk Eğitim-Sen Devletimizin bekası ,Vatanımızın bütünlüğü ,milletimizin huzuru ve kardeşliği için her daim hazırdır. Son terörist etkisiz hale getirilene kadar Devletimiz gerekeni yapacaktır. 1918’den Bu Yana; Yüz Yıldır Savaşı Unuttuğumuzu Zannedenlere, Savaşı Özlediğimizi Afrin’de Hatırlatan Türk Askerine Selam Olsun!” Dün olduğu gibi bugünde, yarında; her zaman ve her şartta, Büyük Türk Milleti ve Devletinin yanında olmuştur, bundan sonrada olacaktır.” dedi.


Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve beraberindeki heyet; Kırıkhan Güzelce Karakolu’ndan ayrılarak Afrin sınırına çok yakın Rajo Dağları ile Amanosların kesiştiği en yakın nokta olan Hassa ilçesi Akbez Mahallesine hareket etmişlerdir.


GÜZELCE KARAKOLU FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri