20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > Güvenlik Bankoları Çalışma Şartlarına Uygun Hale Getirildi

Güvenlik Bankoları Çalışma Şartlarına Uygun Hale Getirildi

13.01.2017 12:03 12 14 16 18 yazdır
Korkut Ata Üniversitesi A, D, E ve F Blok koruma ve güvenlik personelinin bina içindeki çalışma ortamları kabinler yapılarak bugün itibariyle iyileştirilmiştir.
Güvenlik Bankoları Çalışma Şartlarına Uygun Hale Getirildi

Sendikamız ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi arasında 2016 Yılı Ekim Ayı Kurum İdari Kurulu Toplantısı 24 Ekim 2016 Pazartesi günü rektörlük binasında yapılmış toplantı tutanağının 11. maddesindeki  "Bina girişlerindeki güvenlik bankolarının çalışma şartlarına uygun hale getirilmesi." önerimiz "Koruma ve güvenlik personelinin bina içindeki çalışma mekanlarının kapalı hale getirilmesi konusunda gerekli planlama yapılacaktır." şeklinde karara dönüşmüştü. 

               

 OKÜ Ekim Ayı Kurum İdari Kurulu Toplantısı Yapıldı


Korkut Ata Üniversitesi yetkilileri tarafından üniversitemiz A, D, E ve F Blok koruma ve güvenlik personelinin bina içindeki çalışma ortamları kabinler yapılarak bugün itibariyle iyileştirilmiştir. Yetkililere teşekkür ederken koruma ve güvenlik personelimize hayırlı olsun diyoruz.


Fatih Mehmet Gizlice

Türk Eğitim Sen Korkut Ata Üniversitesi Temsilciliği Başkanı

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri