19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Gül Gülsün Kaya öğretmenimizi Konya ilimize uğurladık

Gül Gülsün Kaya öğretmenimizi Konya ilimize uğurladık

23.07.2020 11:51 12 14 16 18 yazdır
Uzun yıllar Türk Eğitim Sen Osmaniye şubemizde Kadın Kollarımız Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Gül Gülsün Kaya öğretmenimizi tayinin çıkması nedeniyle Konya ilimize uğurladık ve Konyalı vatan sevdalısı arkadaşlarımıza emanet ettik.
Gül Gülsün Kaya öğretmenimizi Konya ilimize uğurladık

Henüz sendika mensubu bile değildim, kardeş elinizi uzattığınızda. Bayraklı bu küçük şehri zaten sevmiştim. İnsanların hayatına nasıl dokunduğunuzu, haksızlığın karşısında nasıl dik durduğunuzu gördüğümde Osmaniye'yi sizinle daha çok sevdim.
Vatan bizim. Şanlı bayrağımız nerede dalgalanırsa, sizlerden öğrendiğim kardeşlik ve yardımlaşma düsturuyla görevimi yerine getireceğim. Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar. Birer abi, abla kardeş olarak bağlılığımız baki kalacak. Sevgi ve saygılarımla.


Gülgülsün Kaya


Gül öğretmenim emin ol ki gitmenden memnun değiliz ama çok değerli eşinizin görev yeri değişikliği sebebiyle mecburen bizden ayrılıyorsunuz. Emin olun ki aynı arkadaş ortamını, sıcaklığı, samimiyeti ve aynı aile ortamını Konya ilimizde de size vatan sevdalısı arkadaşlarım hissettireceklerdir. İlimiz adına üzelsekte Konya’mız adına sevinçliyiz.
Gül öğretmenim iyi ki varsınız;
Atatürk'ümüz, Bayrağımız, Türkçemiz, Değerlerimiz, İnançlarımız diyerek,
İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır diyerek,
Hakkın hatırı hiçbir hatıra feda edilmez diyerek,
Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz diyerek,
Karanlıkları aydınlatmak görevimiz diyerek,
Biz Türkiye'yiz; diyerek, menfaatiniz için mevzi almayıp Türk Eğitim Sen'li olduğunuz, sendikal yaşama ve Osmaniye Şubesine bugüne kadar yapmış olduğunuz katkılarınız, verdiğiniz hizmetler ve destekten dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatınız ve yaşamınızda başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz, Gül öğretmenim.

Ahmet KANDEMİR
Türk Eğitim Sen Osmaniye Şube Başkanı



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri