29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > "Dokuz Sütun, Bir Osmaniye" Galasındaydık

"Dokuz Sütun, Bir Osmaniye" Galasındaydık

20.02.2017 20:35 12 14 16 18 yazdır
Dokuz Sütun, Bir Osmaniye" belgesel filminin galası, 17 Şubat 2017 Cuma günü saat 19.30'da Cebelibereket Kültür Merkezinde gösterildi.



Osmaniye'de görev yapan yerel gazetecilerin öykülerinin anlatıldığı ve yerel medya gözünden Osmaniye'nin yakın siyasi tarihini mercek altına alan "Dokuz Sütun, Bir Osmaniye" belgesel filminin galası, 17 Şubat 2017 Cuma günü saat 19.30'da Cebelibereket Kültür Merkezinde gösterildi.


Gazeteci Mustafa Düzenli Bey ve arkadaşlarının hazırlayıp, çekimini yaptığı ve değerli yerel basın mensupları kardeşlerimizin Osmaniye'mizin il olma sürecindeki katkılarını ve kısa anılarını paylaştıkları "Dokuz Sütun, Bir Osmaniye"'' adlı Filmin Galasına katıldık.

 









Osmaniye Kent Konseyi tarafından desteklenen, yerel medya mensuplarının öykülerini ve Osmaniye'nin il olma sürecini anlatan "Dokuz Sütun Bir Osmaniye" isimli belgesel filmin galası yapıldı. Cebelibereket Kültür Merkezinde Düzenlenen galaya Vali Kerem Al, Belediye Başkan Vekili Hayrettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Osmaniye Kent Konseyi üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
 
Filmin gösteriminin ardından konuşan belgeselin yapımcısı Mustafa Düzenli kısıtlı imkânlarla dar bir süre içerisinde çekilen filme emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
 
Osmaniye Kent Konseyi Genel Sekreteri Bahadır Erdem Bülbül ise Osmaniye Kent Konseyi olarak kentlilik bilincini geliştiren, kent kültürünü gelecek kuşaklara aktaran projelere her zaman destek vereceklerini belirterek, filmde emeği olanları tebrik etti.
 
Konuşmaların ardından Osmaniye basınının emektar gazetecilerinden Hüseyin Ünaldı'ya plaketi, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu tarafından verildi.
 
Son olarak konuşan Vali Kerem Al ise iltifat görmeyen marifetin zayi olduğunu belirterek "Bu akşam anılar tazelendi, duygulu anlar yaşadık. Bu filmin yapımında emeği ve katkısı olan herkesi tebrik ediyorum" dedi.
 
Gala gösterimi günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri