28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Cevdetiye Ortaokulunda Dünya Çocuk Kitapları Haftası

Cevdetiye Ortaokulunda Dünya Çocuk Kitapları Haftası

16.11.2016 15:55 12 14 16 18 yazdır
Cevdetiye Ortaokulunda "Çocuklarımıza MAN'ları değil HAN'larımızı Öğretelim" Kampanyası Dünya Çocuk Kitapları Haftasında devam etti.
Cevdetiye Ortaokulunda Dünya Çocuk Kitapları Haftası
Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Eğitim Sen Osmaniye şubesince geçtiğimiz yılarda başlatılan "Çocuklarımıza MAN'ları değil HAN'larımızı Öğretelim" kampanyasına destek verdiler.


Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel tarafından temin edilen Eğitimci-Yazar Ahmet AYKOL tarafından kaleme alınan 7 adet çocuk kitabı 50 adet set halinde;


Dede Korkut Ortaokulu, Cevdetiye Ortaokulu, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu, Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu, 5. ve 6 sınıfların sınıf kütüphanelerine hediye edilmiştir.


Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi olarak Selma YÜCEL Hanımefendi ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder bu hassasiyetlerinin diğer STK'larına örnek olmasını temenni ederim.



Dünya Çocuk Kitapları Haftası

Okuma alışkanlığı kazandırmak, ve Kitap sevgisini arttırmak için, her yıl kasım ayının ikinci pazartesi günü ile başlayan hafta, "Çocuk Kitapları Haftası" olarak kutlanır.


Dünyada 919 yılından itibaren kutlanmaya başlanana hafta ülkemizde 1947 yılından beri kutlanmaktadır.


"Çocuklarımıza MAN'ları değil HAN'larımızı Öğretelim" Kampanyası için

"Okullarımızda Çocuklarımız HAN'ları Okuyor"  haberimizi tıklayınız.

Ahmet KANDEMİR

Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri