20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > Av. Ali Turgay Akıncıya Teşekkür

Av. Ali Turgay Akıncıya Teşekkür

24.03.2016 14:25 12 14 16 18 yazdır
Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Türk Ulaşım Sen Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Şanal beraat etti.
Av. Ali Turgay Akıncıya Teşekkür

Osmaniye'de, şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Türk Ulaşım Sen Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Şanal beraat etti. 


Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakoluna düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için Enverul Hamit camisinde düzenlenen cenaze töreninde yaşanan gerginlik üzerine Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında gözaltına alınan başknımız tutuksuz yargılanmaktaydı.


5 Ay dır süren yargılama sonunda başkanımız beraat etmiştir. Soruşturma ve Yargılanma sürecinde bize yalnızlığımızı hissettirmeyen her daim yanımızda olan Av. Ali Turgay Akıncı'ya Türkiye Kamu Sen ailesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.

İyi ki varsın Av. Ali Turgay Akıncı sensiz bir yanımız eksikmiş onuda sen tamamladın, Allah Senden Razı Olsun.

Ahmet Kandemir

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Osmnaiye İl Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri