29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Ahmet ŞANAL görevine geri döndü

Ahmet ŞANAL görevine geri döndü

20.08.2016 14:11 12 14 16 18 yazdır
Yargı kararı beklenmeden sürgüne gönderilen Türk Ulaşım Sen Osmaniye İl Temsilcimiz Ahmet Şanal eski görev yerine tekrar döndü.
Ahmet ŞANAL görevine geri döndü

Yargıda süren hakaret davası nedeniyle yargı kararı beklenmeden sürgüne gönderilen Türk Ulaşım Sen Osmaniye İl Temsilcimiz Ahmet Şanal, Av. Ali Turgay Akıncı Başkanımızın savunması sonucu önce adli yargıda delil yetersizliğinden beraat kararı verilmesinin ardından bu kararın Adana İdare Mahkemesine sunulması üzerine sürgün olarak gerçekleştirilen yer değiştirme işlemi de iptal edilmiş ve başkanımız Toprakkalede'ki eski görevine geri başlamıştır. 



Türkiye Kamu Sen camiası vatanını ve milletini seven adamların bulunduğu büyük bir camiadır. Bu camiadan hain çıkmaz.

 


Bu süreçte yanımızda olan ve bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'a, Türkiye Kamu Sen'e bağlı Osmaniye Şube Başkanlarımız ve Temsilcilerimize, Sayın vekilimiz Ruhi Ersoy'a, MHP İl başkanı Fahri Kuyulu'ya, MHP ilçe Başkanı Tansel Elverdi'ye, İl Ocak Başkanı Fatih Eroğlu'ya, MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel'e ve Tür-Kav Osmaniye İl Başkanımız Çağrı Hörmet'e, Türk Ulaşım Sen Adana İl Başkanı Cengiz Köse'ye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.


 


Ayrıyeten bu süreçte yanımızda olan ve bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Avukatımız Av. Ali Turgay Akıncı sensiz bir yanımız eksikmiş onu da sen tamamladın Allah Senden Razı Olsun.


Ahmet KANDEMİR
Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Osmaniye İl Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri