20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > AFRİN SINIRINA YOLCULUK

AFRİN SINIRINA YOLCULUK

25.03.2018 19:42 12 14 16 18 yazdır
Zeytin Dalı Harekatına ve Mehmetçiklerimize destek vermek sendikamızın ülke güvenliği ile ilgili konulardaki duyarlılığını göstermek için Afrin Sınırına yolculuk.
AFRİN SINIRINA YOLCULUK

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar ŞAHİNDOĞAN ve Selahattin DOLGUN ile birlikte, Zeytin Dalı Harekatına ve Mehmetçiklerimize destek vermek, incelemelerde bulunmak, sendikamızın ülke güvenliği ile ilgili konulardaki duyarlılığını göstermek ve o bölgedeki eğitim çalışanlarıyla bir araya gelmek için Hatay (Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı) ve Kilis’e ziyarette bulunmuşlardır.


Adana ilinden hareket edilen Afrin Sınırına Yolculukta genel merkez yöneticilerine Adana1 nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet GİRGEÇ, Adana 2 nolu Şube Başkanı Ferhat UTLU, Adana 3 nolu Şube Başkanı Rıfat ÇELİK, Türk Eğitim Sen Adana şubeleri yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları ve kadın kolları başkan ve üyeleri ile çok sayıda Türk Eğitim Sen üyesi eşlik etmiş ve ilk durak İskenderun olmuştur.


Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve beraberindeki heyeti Denizciler de Hatay 2 nolu Şube Başkanı Yavuz Selim YANIK, Osmaniye Şube Başkanı Ahmet KANDEMİR, Hatay 2 nolu eski Şube Başkanı Ahmet AKÇA ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları başkan ve üyeleri ve çok sayıda Türk Eğitim Sen üyesi karşılamışlardır.



Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN’a Hatay 2 nolu şube yöneticilerinin çiçek takdiminin ardından “kan izi” olarak bilinen Afrin’deki askerlerimize yapılan kan bağışı sırasında oluşturulan Türk Bayrağı hediye edilmiş ve Osmaniye Şube ise Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Ayşe Büyüksandalyacı tarafından hazırlanan kurabiye çiçek sepetini Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN’a takdim edilmiştir.






Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve beraberindeki heyet; ilk ziyaretini İskenderun Şirinyurt İlkokuluna yapmak üzere okula hareket etmişlerdir.


AFRİN SINIRINA YOLCULUK FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri