19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > 6 Temmuz Bahçe Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

6 Temmuz Bahçe Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

06.07.2021 00:01 12 14 16 18 yazdır
Atalarımızın Fransız ve Ermenilere karşı Çukurova'da yaptıkları mücadele sonucunda 6 Temmuz 1920 de Bahçe düşman işgalinden kurtulmuştur.
6 Temmuz Bahçe Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim-Sen Osmaniye İl Başkanı Ahmet KANDEMİR, Bahçe'nin düşman işgalinden kurtulması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Esareti tarih boyunca kabul etmeyen ecdadımız kurtuluş savaşını şanla şerefle ve destansı mücadeleyle kazanmıştır.  6 Temmuz bu destanın Bahçe'ye yansıyan yüzüdür. Atalarımızın Fransız ve Ermenilere karşı Çukurova'da yaptıkları mücadele sonucunda 6 Temmuz 1920 de Bahçe düşman işgalinden kurtulmuştur.


Yurdumuza saldıran Fransızlara karşı ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi Bahçe'de de onurlu bir mücadele verilmiştir. Bahçe'nin kahraman evlatları bütün sorun ve sıkıntılara, yokluk ve zorluklara rağmen işgal güçlerine karşı canı pahasına bu cennet toprakları düşman işgalinden kurtarmışlardır.


Bize bu güzel Bahçe'yi bırakan aziz şehitlerimiz ve gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyoruz.


Ahmet KANDEMİR

Türk Eğitim-Sen Osmaniye İl Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri