20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > 4-C VE BENZERİ KONULARDA ÇALIŞMA TAKVİMİ HAZIRLANDI

4-C VE BENZERİ KONULARDA ÇALIŞMA TAKVİMİ HAZIRLANDI

15.04.2016 21:03 12 14 16 18 yazdır
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Devlet Personel Başkanlığında yapılan toplantının ardından sosyal medya hesabı üzerinden, önümüzdeki günlerde çalışma yapılacak konularla ilgili izlenecek yola ilişkin açıklamalarda bulundu
4-C VE BENZERİ KONULARDA ÇALIŞMA TAKVİMİ HAZIRLANDI

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde; 

Toplu Sözleşmede çalışma yapılacak konularla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bir çalışma programı hazırladı. 

Bu program tarihleri işin sona ereceği tarihler değildir, işle ilgili kurumlarla yapılacak toplantı tarihleridir. 

Tüm bu toplantıların tamamlanmasından sonra Haziran ayı içinde konfederasyonların katılımı ile bir değerlendirme toplantısı yapılacaktır. 

4-C ve üniversiteli işçiler konusunda şu an bir tarih söz konusu değildir. Umarım tüm görüşmelerden sonra Haziran'da yapılacak toplantıda bir sonuç olur" dedi. 

Genel Başkanımız İsmail Koncuk, "4-C'lilerle ilgili 28.04.2016 tarihinde Maliye Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığından yetkililerinde  bulunacağı toplantıda 4-C'liler, Üniversiteli işçiler ve diğer tüm konularda olumlu kararların çıkmasını diliyorum. Türkiye Kamu-Sen olarak bu konuların takipçisi olacağımızı bir kez daha ilan ediyorum" dedi. 

 

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI'NIN ÇALIŞMA PROGRAMI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri