20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > 2021-2022 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 3

2021-2022 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 3

19.09.2021 00:33 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim-Sen Kadirli İlçe Başkanlığı olarak bir yılda ikinci kütüphaneyi tamamlanmış bulunuyoruz.
2021-2022 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 3
Projesi bizim olmamakla birlikte, yapımına katkı yaptığımız Kadirli Cevdet Paşa Ortaokulu Şehit Eren Bülbül kütüphanesi için tüm Türkiye’den katkı ve yardımlar geldi. Kimi eğitim gönüllüsü boya,kitap,kimisi parke, kimisi de maddi desteklerle bu projenin bitmesinin baş mimarı oldu. Fikri ve zikri ne olursa olsun yaptığımız destek çağrılarına cevap veren, engin gönüllü, bu toprağın insanlarına müteşekkiriz. En son katkı sunan değerli ağabeyim Yeşiltepe mahalle muhtarımız Murat Över'dir. Kıymetli muhtarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Var olsun.
Mustafa Bülent Kızal hocama da ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz. Yenigün Köyü Ortaokulu İrfan Can Kütüphanesinin çizimlerine imza attığı gibi Cevdet Paşa Ortaokulu'nda da aynı şekilde bizden desteklerini hiç esirgemedi. Kadirli Cevdet Paşa Ortaokulu öğrencilerimizin İrfan hayatına katkı yapması en büyük dileğimizdir. GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE.
Eğrisi, büğrüsü bol olan bir dünyada doğru işlere imza atmamıza vesile olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri