18 Nisan 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > 2020-2021 DÜZİÇİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 21

2020-2021 DÜZİÇİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 21

15.04.2021 23:13 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim Sen Düziçi İlçe Başkanlığı olarak "Hayat Paylaştıkca Güzel " sloganıyla üyelerimizin ve diğer öğretmen arkadaşlarımızın katkılarıyla hazırlattığımız 135 gıda paketinin dağıtımına başladık.
2020-2021 DÜZİÇİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 21
Düziçi'nin değerli muhtarları Tuncay Deprem,
Mahmut Pehlivanoğlu
,Hasan Güzel,Yusuf Kaplan,Mehmet Suna ve Ömer Pehlivanoğlu sendikamıza gelerek mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere 5 er paketi teslim almışlardır.
Adrese teslim dağıtıma yarın devam edeceğiz inşallah.
Allah, katkı sağlayan emek veren herkesten razı olsun.





DÜZİÇİ TÜRK EĞİTİM SEN RAMAZANDA YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR
Türk Eğitim Sen sosyal ve milli refleksi yüksek, devletçi, vatansever, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı sadakatı sadece ve sadece devlete olan, mücadeleci, cesur eğitim çalışanlarının oluşturduğu milli bir sendikadır.Bu anlamda tüm eğitim çalışanlarının umudu, sendikacılığın da yüz akıdır.
Dünya ile birlikte ülkemiz de pandemi nedeniyle büyük bir mücadele içinde. İnsanların salgından dolayı işsiz kalmakta, hayatın her alanında yapılan zamlar nedeniyle geçim şartlarının zorlaştığını üzülerek görmekteyiz.
Türk Eğitim Sen Düziçi Temsilciliği olarak “Hayat Paylaştıkça Güzel” sloganıyla üç yıldır kampanyalar düzenliyoruz. Daha önce 150 üniversite öğrencisine iftar yemeği düzenlemiştik. Geçen yıl ise Düziçili aziz şehitlerimiz adına 110 ihtiyaç sahibi aileye ramazan paketi hazırlayıp, dağıtmıştık.
Bu yıl yine aynı sloganla, şu anda bir aileye ramazan ayını çıkartacak dolulukta 135 gıda paketi hazırlayıp dağıtımına başladık.
Bu paketler Aydınlık Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için çalışan Türk Eğitim Sen üyesi Atatürkçü, devletçi, vatansever öğretmenlerin helal kazançlarıyla hazırlandı.
Gıda paketlerini titiz araştırmalar sonucu elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda belirlenmiş ailelere ulaştırıyoruz. Koli teslimi esnasında kesinlikle fotoğraflama yapılmıyor, incitmemek için göz göze bile gelmemeye dikkat ediyoruz.
Gıda paketi yardımında bulunduğumuz ailelerden sadece dua bekliyoruz.
Duaları;
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu M.Kemal ATATÜRK,
Toprağı vatan yapmak için can vermiş aziz şehitlerimiz,
Şehit öğretmenlerimiz; Karamanlı Ali YILDIZ’dan Konyalı Fırat ÇAKIROĞLU’na,
Gümüşhaneli Necmettin YILMAZ’dan Çorumlu Aybüke YALÇIN ile birlikte şehadete yürümüş 146 şehit öğretmenimiz için olsun, istiyoruz.
Bu vesile ile ramazan ayının Türk İslam ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Ramazan ayınız mübarek,orucunuz kabul ve makbul olsun.
Ali TUZCU
Türk Eğitim Sen Düziçi İlçe Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri