16 Nisan 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

18.06.2018 21:29 12 14 16 18 yazdır
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Osmaniye İl Başkanı Ahmet KANDEMİR, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.
2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı sona eriyor. Hem eğitimcilerimiz hem de öğrencilerimiz sorunların gölgesinde bu eğitim-öğretim yılını da tamamladı. Öğretmen açığı, fiziki alt yapı yetersizlikleri, okulların ehil olmayan yöneticilere teslim edilmesi, sözleşmeli ve mülakatlı öğretmen alımı, ücretli öğretmenliğin halen devam ediyor olması, özlük haklarda bir iyileşme sağlanamaması, okullara ayrılan ödeneklerin yetersizliği vb. birçok sorun 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına damgasını vurdu.

Öğretmenler, hizmetliler, memurlar, teknisyenler, daktilograflar, kısacası tüm eğitim çalışanları hak ettikleri ücreti almalıdır. Yardımcı hizmetler sınıfının görev tanımı yapılmalı, bu insanlara angarya işler yüklenmemeli, yükselmelerinin önündeki tüm engeller kaldırılmalı, gerekli eğitimini tamamlamış olanların bir defaya mahsus olmak üzere Genel İdari Hizmetler Sınıfına geçmeleri sağlanmalıdır.

Bu vesileyle tüm bir yıl boyunca emek veren, ter döken tüm eğitim çalışanlarımızı tebrik ediyor; hem eğitimcilerimize hem de öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ahmet KANDEMİR

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Osmaniye İl Başkanı

EĞİTİM İŞ KOLUNDA YAŞANAN SORUNLAR, ÇÖZÜM YOLLARI VE TALEPLERİMİZ BAŞLIKLI DOSYAMIZI BİLGİSAYARINIZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri